I després

Tres esportistes de Sant Feliu jugaran la Copa del Món sub-17 de Korfbal amb la selecció catalana

La competició se celebrarà el 29 i 30 de juny a Eindoven i es pot seguir en directe a través del web de la Federació Catalana de Korfbal

Compartiu aquesta història

Tres esportistes de Sant Feliu de Guíxols jugaran la Copa del Món Sub-17 de Korfbal competint amb la selecció catalana a Eindoven, als Països Baixos, els dies 29 i 30 de juny.

Es tracta dels ganxons Sergi Garriga, Lucía Gutiérrez i Emma Xirgu, que estaran acompanyats pels jugadors Laia Mila i Roc Bagué, tots jugadors del Platja d’Aro Korfbal Club.

El korfbal és l’únic esport mixt que es juga al món i els equips estan formats per 4 noies i 4 nois. Té similituds amb el bàsquet i és considerat una evolució del ringboll d’origen suec.

Una de les jugadores del conjunt, Lucía Gutiérrez, que fa 4 anys que practica aquest esport, ens explica que afronta la competició amb molta il·lusió i ens detalla com es fa la selecció de jugadors pel competir.

Emma Xirgu, explica que va començar a aficionar-se per aquest esport amb una assignatura extraescolar i també ens comenta com són els seus entrenaments setmanals de l’equip.

Qui estigui interessat en seguir en directe els partits ho pot fer a través del web de la Federació Catalana de Korfball fent clic aquí.

El més llegit

I després