I després

Dissabte s’obre la mostra de cartells de Carnaval al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu

La mostra, juntament amb una passejada dels carnestoltes “Els Grillats” amb la resta de colles de Carnaval, per tot l’eix comercial de la ciutat, el sopar popular de les colles al Guíxols Arena, i el traspàs de “La Bomba”, donaran el tret de sortida del Carnaval a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Ja està a punt la gran festa d’hivern a Sant Feliu de Guíxols, i l’Ajuntament ja ha presentat la seva programació que començarà el proper dissabte 3 febrer a les 18.30h amb l’exposició al pati de l’Ajuntament de les 23 propostes que han participat en el concurs del cartell del carnaval.

Ho explica el regidor de Cultura, Alexis Cubó.

Enguany els carnestoltes de la nostra ciutat son la colla ‘Els Grillats’, que el mateix dissabte 3 de febrer, ja encetaran el carnaval amb una passejada amb la resta de colles de Carnaval, a partir de les 7 de la tarda per tot l’eix comercial de la ciutat. El punt de sortida serà la Plaça del Mercat 1 d’Octubre i l’arribada al Guíxols Arena.

També dissabte a les 21.30h, hi haurà el sopar popular de les colles de carnaval a l’envelat del Guíxols Arena. I tot seguit,  el traspàs de ‘La Bomba’, la proclamació de les padrines del Carnaval Ganxó i la presentació del/la Carnestoltes 2024. La festa anirà a càrrec de ‘Fundación Ibiza’, i està organitzada per l’Associació de Festes Ganxones.

Recordeu que les entrades del ball del tongo i del dijous gras, es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de La Rambla en horari de dilluns a dissabte de 10 a 18h., i diumenge de 10 a 14h. I també a entradas.codetickets.com

El més llegit

I després