I després

Dissabte, ocupació pacífica al Club de Mar de SFG

Compartiu aquesta història

Una nota enviada a la nostra redacció anuncia que diversos ciutadans, col·lectius i partits polítics de Sant Feliu, han convocat una marxa i un acte reivindicatiu, aquest dissabte, per exigir a les autoritats què no dilatin més l’obertura del pas al darrer tram privatitzat d’aquesta zona del litoral.

Apunten que quan les autoritats públiques no compleixen les decisions preses per majoria democràtica el deure de la ciutadania es fer-los memòria i exigir que la llei sigui efectiva.

Per aquesta raó convoquem a tothom el 7 de juliol, a les 11 del matí, als Jardins Juli Garreta, per desplaçar-se en manifestació fins la platja de Can Rius, al punt on es barra el lliure accés i, a migdia, tenen previst “ocupar”, de manera pacífica aquests espais per reivindicar i fer palès que han estat segrestats des dels anys 70.

A més de demanar que es porti banyador i xancletes, atès que tenen previst accedir-hi esquivant la barrera. Demanen també a tots els que s’hi vulguin acostar per mar, que a les 12 arribin hi facin acte de presència amb barques, flotadors, planxes, caiacs i altres ginys als embarcadors que també s’utilitzen de forma fraudulenta per part dels propietaris de Turispania, que regenta el Club de Mar.

Les nostres informacions apunten a l’imminent obertura però la convocatòria es mantindria, en aquest cas, per festejar el compliment de la llei i l’accés a un àmbit de domini públic.

El més llegit

I després