En el marc de la Jornada de presentació de L’Espai sense fum a la platja de Sant Feliu de Guíxols i Sant Pol, que tindrà lloc el proper divendres 6 de juliol, l’Espai del Metge i de la Salut Rural i la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural, han organitzat una nova conferència del cicle Salut i Societat, que pretén donar suport a aquesta iniciativa i explicar els efectes nocius del fum del tabac, així com la justificació del perquè són importants accions de salut pública, com la que el consistori de Sant Feliu de Guíxols ha engegat aquest estiu.

Concretament, la conferència tractarà sobre “Regulació del consum de tabac. Podem anar més enllà?” i anirà a càrrec del Dr. Josep Maria Ramon Torrel (President de la  Societat Catalana pel Control i Tractament del Tabaquisme -SCATT Cap de Servei. Unitat de Tractament del Tabaquisme. Hospital Universitari de Bellvitge. Catedràtic de Salut Pública. Facultat de Medicina. Universitat de Barcelona) i el Dr. Carles Fontanals Allué (Junta Directiva de la  Societat Catalana pel Control i Tractament del Tabaquisme – SCATT Grup de Treball Joves sense fum. Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya Co-Director de l’Institut de Cardiologia i Medicina Interna. Centre Mèdic Teknon).

L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Monestir de Sant Feliu de Guíxols (Pl. Monestir s/n)el proper divendres 6 de juliol de 2012, a les 19:30h. L’entrada és lliure i gratuïta.