Comediants es trasllada al 10 d’agost

L’organització del Festival Internacional de la Porta Ferrada informa que la cercavila “Llevantada d’artistes”, de la companyia Comediants, que havia de tenir lloc aquest divendres 6 de juliol, es trasllada al divendres 10 d’agost a la mateixa hora (21.30h).

Aquest espectacle constarà d’un desembarcament marítim i una cercavila posterior pel Passeig del Mar de Sant Feliu, amb la participació de diversos col·lectius culturals de la ciutat, per tal de celebrar en to festiu els 40 anys de Comediants i els 50 anys del Festival.

 

Diumenge, 8 de Juliol: Orquestrada de les Comarques Gironines a l’Espai Port.

250 infants i joves de les nostres comarques formaran una gran orquestra simfònica sota la direcció de David Salleras, directora de corda: Eszter Schültz, coordinadora de projecte: Rosa Masferrer.

Diu Xavi Sastre que el jove projecte de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines és una de la activitats a la qual l’Orquestra Cadaqués va voler dedicar major esforç i valor.

Es tracta, no en va, d’una aposta decidida i clara de futur, en col·laboració també amb el Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, així com una iniciativa que compta amb 14 escoles de música de grau mitjà de la demarcació gironina i aquest any amb el patrocini de l’empresa local Metalquimia.

En total són 250 nois, joves i adolescents de la comarca que han format una megaorquestra simfònica, sota la batuta de David Salleras, i participen ara al Porta Ferrada 2012. Luxe i promesa.