I després

Renovació del Consell Local de Joves de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 8 de juliol a les 18’00 a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols se celebrarà la 5a Assemblea General Ordinària del Consell Local de Joventut de Sant Feliu de Guíxols.

Es preveu que només hi haurà una candidatura encapçalada per Jordi Figueras, de la Colla Carnavalesca Uuhquexungu, i formada per Míriam Martínez de l’associació de hip hop TEDECE, Ivan Castillo, també dels Uuhquexungu, Yasmina Sala, de l’Associació Comunitària Anti SIDA i Edi Arias de les JERC.

També es ratificarà a Helena Zamorano com a secretària territorial del Consell Nacional de Joventut de Catalunya.

A les 19’30 hi haurà un acte obert al públic on assistiran, entre d’altres, representants del CNJC, de l’administració i d’altres Consells Locals de Joventut de Catalunya.

El Consell és una plataforma interassociativa formada per 8 entitats juvenils de la ciutat que, entre altres coses, organitza la Festa Major Jove i l’Aplec Jove de Pedralta. Té la voluntat de fer d’interlocutor amb l’Ajuntament sobre aquelles qüestions que afectin als joves, promoure la participació i coordinar les diferents activitats que organitzen les associacions.

El més llegit

I després