I després

DISSABTE EL MES PRESENTA A PERE ALBÓ

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 21 de març se celebrarà al Nou Casino la Constància l’acte de presentació del candidat del Moviment d’Esquerres (MES) a Sant Feliu en les properes eleccions municipals del mes de maig, Pere Albó, un acte en el qual s’envoltarà de bona part de la plana major d’aquesta nova formació com Marina Geli, Ernest Maragall, Jordi Martí a més del ganxó Pere Albertí i altres companys com Pere Almeda, Magda Casamitjana o la candidata a l’alcaldia a Santa Coloma de Farners, Teresa Garcia.
Pere Albó, que ja compta amb una dilatada experiència municipal com a regidor, alcalde, actual vicealcalde i responsable de cultura a més de diputat provincial, és el coordinador de la formació a les comarques gironines.
La proposta es presenta amb “la voluntat d’acollir la veu de l’esquerra amb vocació de govern de tradició més catalanista que a Sant Feliu de Guíxols sempre ha representat una opció majoritària”.
El passat cap de setmana el MES va ratificar en una reunió del seu Consell Polític a Barcelona les candidatures municipals sense contemplar cap pacte de coalició prèvia i s’ha presentat anteriorment a dos municipis de la demarcació com Santa Coloma de Farners i Santa Cristina d’Aro.
Segons destaquen en la seva proposta, es presenten “amb la voluntat d’acollir la veu de l’esquerra amb vocació de govern de tradició més catalanista que a Sant Feliu de Guíxols sempre ha representat una opció majoritària”.
Júlia Vendrell, actual regidora d’educació a l’Ajuntament de Sant Feliu, acompanyarà al candidat en aquesta nova etapa que presenten dissabte en aquest acte obert a tota la ciutadania.

 

El més llegit

I després