I després

SANT FELIU EN LES GUIES DE SENDERISME

Compartiu aquesta història

Els turistes, excursionistes i admiradors dels paisatges del nostre tram de la Costa Brava disposaran de noves oportunitats per gaudir-los atès que neix Camí de Ronda, una ruta pensada pels amants del senderisme i que, a més, es pot fer durant tot l’any i que és per a tots els públics i no només per a experts en la muntanya.
Segons informa l’ACN, la idea la té l’empresa Triptek Solutions i compta amb el suport del Patronat de Turisme, el Consell Comarcal del Gironès i una trentena d’empreses privades del territori. La voluntat és posar en valor el territori i el patrimoni natural no només dels camins a tocar de mar -anomenats camins de ronda- sinó també dels massissos de l’Ardenya i les Gavarres i la ciutat monumental de Girona.
La ruta ofereix cinc productes diferenciats, segons la intensitat que el visitant desitja per a cada etapa. Principalment, hi ha dues opcions. Una d’elles és fer una ruta lineal de 43 km que enllaça els diferents camins de ronda entre Sant Feliu de Guíxols i Begur (Baix Empordà). Per qui vulgui fer un recorregut més llarg (pensat per a 8 dies) s’ofereix una segona ruta circular que surt de Girona i que, a través de corriols i evitant la via verda, arriba a Sant Feliu de Guíxols travessant les Gavarres i l’Ardenya. Des d’allà, es recorre el Camí de Ronda per retornar a Girona per la Bisbal i dormint l’última nit al santuari dels Àngels, a les Gavarres.
El creador de les rutes, Daniel Punseti, ha explicat que han dissenyat una pàgina web on es troba tota la informació sobre com fer les rutes i on es poden contractar tots els serveis que es desitgin a més de subratllar que en poques desenes de quilòmetres es concentra aquesta varietat de paisatges.
Inicialment, el producte es vol donar a conèixer entre el públic català i estatal i, per això, el web només està en castellà i el català. Punseti ha explicat que la seva estratègia de màrqueting és, a partir del darrer trimestre del 2015, donar-ho a conèixer a través de diferents campanyes arreu d’Europa, especialment a Alemanya, França i als països nòrdics.

El més llegit

I després