I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CONVENI AJUNTAMENT-ASSOCIACIÓ COMERCIANTS
El passat divendres 13 de març va tenir lloc la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i l’Associació de Comerciants Sant Feliu de Guíxols per col·laborar en el finançament, per catorzena vegada consecutiva , de l’execució del pla dinamitzador del comerç urbà per a l’any 2015. El Pla de Dinamització comercial es va signar l’any 2001 i, any darrere any, l’Ajuntament hi ha participat directament, aportant recursos que aquest any s’incrementaran amb l’objectiu d’encetar projectes que contribueixin a avançar en l’efectiva reactivació econòmica de la ciutat.
Les línees d’actuació on es destinaran aquests recursos contribuiran a la millora de la fisonomia de la ciutat, a la utilització de l’espai urbà com a centre efectiu de convivència ciutadana i, sobretot, a la dinamització comercial del municipi.

500 ACCC

 


PROTESTA DE MEMBRES DE LA PAH A SFG
Membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sant Feliu de Guíxols es varen sumar a l’acció internacional del passat dimarts, 17 de març contra Blackstone (fons voltor o “buitre”). L’acció es va dur a terme simultàniament a Barcelona, Nova York, Londres, Madrid i a moltes altres localitats del territori espanyol on hi ha seus de la PAH. L’acció va començar a les 11 del matí alternant la presència i la protesta a les seus de Sant Feliu de Catalunya Caixa, a la Rambla Vidal, i a la del BBVA, al passeig del Mar (els dos bancs han traspassat les hipoteques a Blackstone).

500 PAH 1

 


AQUEST DIUMENGE TEATRE AMATEUR

Aquest diumenge 22 de març a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer el grup Suite de Teatre de Sant Cugat del Vallès representa l’obra de creació pròpia Kings Lane 31 dirigida per Anna López. “Dotze anys en la vida de tres amics on veurem com l’amistat deixa pas a l’amor, aquest deixa pas al temps i el temps ens aboca a l’engany. Els ulls dels tres personatges seran els miralls on veurem reflexades les emocions amagades al llarg d’una dècada. i com res és el que sembla darrera la soledat d’un pany tancat, el pany de Kings Lane 31”.
Aquesta obra substitueix a la que estava programada i que per una qüestió de duplicitat de l’obra que també representa un grup de teatre professional,l’SGAE no ha donat el permís per representar-la en el concurs.

500 TEATRE

 


ASSEMBLEA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
En la darrera assemblea ciutadana celebrada la setmana passada, la plataforma “Guíxols des del carrer”, va posar en comú la seva intenció, de cara a les properes eleccions municipals, de tirar endavant pressupostos participatius a la ciutat ganxona. Es va comptar amb la participació de l’economista i professor Joan Bou, que té l’experiència personal de dues legislatures amb aquesta fórmula de democràcia participativa a Santa Cristina d’Aro, i que ha estudiat aquests processos en ciutats de tot el món, va explicar les condicions perquè el protagonisme del sistema el tingui la ciutadania. Si voleu consultar la nota enviada per la formació cliqueu en el següent enllaç: ASSEMBLEA

500 ICV

 


LORENZO I CARLA, TERCERS AL LEVÁNTATE

Lorenzo i la seva filla Carla varen quedar classificats en tercer lloc a la final del programa de Tele-5 “Levántate”. Tot i que era previsible en aquest format de programa (meitat talent-show, meitat reallity), Lorenzo y Carla varen aconseguir mostrar el seu talent davant de més de dos milions de persones per programa.
La professionalitat de Lorenzo, amb la seva dilatada experiència als estudis i escenaris i la progressió espectacular de Carla, és el millor premi per damunt de les classificacions.
Els de Sant Feliu de Guíxols-Sant Vicenç dels Horts, han liderat tres gales, la diferència en la final és que qui puntuava no era el jurat, sinó el públic i això els va perjudicar, tot i que el propi Lorenzo ja va declarar que el que comptava era l’experiència viscuda, matís que a Carla, amb els seus 11 anys, li era més difícil entendre tot i els auguris de mestres, presentador i jurat de que havia nascut una estrella.

500 LOREN

 


CAPTACIÓ DE SOCIS DE CREU ROJA SANT FELIU -VALL D’ARO
Creu Roja Sant Feliu de Guíxols, es vol afegir a l’experiència de la captació de socis al carrer portada a terme a diferents assemblees locals de la Creu Roja a les comarques de Girona l’any passat que varen captar 859 nous socis arreu de les comarques.
És per aquest motiu que es fa una crida a tots els ciutadans per tal que si veuen persones identificades amb indumentària de Creu Roja, amb l’anagrama “socis Creu Roja” i el seu corresponent carnet personal, sàpiguen que aquestes són col·laboradores d’aquesta campanya i puguin acostar-se per rebre informació dels projectes que es porten a terme. També hi ha un equip que s‘encarrega d’informar via telèfon. L’entitat destaca que els socis i les seves col·laboracions desinteressades són una de les fonts importants de finançament i recursos que ajuden a donar compliment a les múltiples activitats benefico-socials que desenvolupa a Sant Feliu de Guíxols i en el conjunt de les comarques.
Creu Roja a Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro compta actualment amb el 1.206 socis però en calen més per donar cobertura a les tasques diàries. Per a més informació, al telèfon 972-82.22.00.

500 CREU ROJA

 


XERRADA SOBRE PRÒTESIS
El passat divendres 13 de març al Centre Cívic Vicens Bou de Platja d’Aro, dins del cicle Salut i Societat en l’àmbit de la salut rural, va tenir lloc una didàctica xerrada sobre cirurgia protèsica a càrrec del Dr. Carles Cantieri Rigalt (Metge Adjunt al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Hospital de Palamós). La xerrada va versar sobre les pròtesis de maluc i de genoll, les més importants ja que són encarregades de fer moviments tan necessaris com caminar o pujar i baixar escales. El seu desgast provoca problemes de mobilitat a un alt percentatge de població. Actualment els cirurgians protèsics tenen l’objectiu de canviar l’articulació gastada per una pròtesis i fer que s’adapti, no provoqui dolor ni s’infecti. Controlar el pes i moure les articulacions són accions bàsiques per prevenir el desgast i la conseqüent cirurgia protèsica. En un futur proper sembla que es millorarà en els materials amb que es fabriquen les pròtesis i en la reducció de la incisió necessària per introduir-les en el nostre cos.

500 PROTESIS

 


CONCERTS A LA GOLETA I SALA LAS VEGAS
Bar La Goleta: Aquest dijous, 19 de març ales 22:00 h. amb entrada gratuïta concert de Stage of Reality (Heavy Power Metal / Roma – Itàlia) + Banda local.
El proper dissabte, 21 de marc a les 23:30 h. amb entrada gratuïta, concert de GostÿFlowers (Rock & Blues / Palamós).
Sala Las Vegas: Ball Concert dels anys 50-60 a la Sala Las Vegas amb l’actuació de Pepe Clara i els Hound Dogs, aquest dissabte, 21 de març a les 23:30 h.

500 HOUND DOGS

 


BURRUEZO & BOHÈMIA CAMERATA ACTUEN A ANKARA (TURQUIA)
Desprès d’un recent concert a l’Ateneo de Madridel grup musical Burruezo & Bohèmia Camerata, actuarà el proper dia 25 de març, en format de trio, a Ankara. El concert, que portarà a Turquia el repertori del seu lloat “Misticísssimus”, s’emmarca dins del Festival de la Música i de les Arts de la Universitat Tècnica d’Orient Mitjà, una de les més prestigioses de Turquia.
Allí l’artista i activista resident a Sant Feliu, Pedro Burruezo, acompanyat de Maia Kanaan i Josep Ramon Roy, oferirà el concert que s’emmarca dins d’una miniprogramació del festival sota l’emblema de l’Aliança de les Civilitzacions i que ha programat l’Ambaixada d’Espanya a Ankara/AECID.
De tornada estàn previstes diverses actuacions a espais com l’Església de Sant Antoni de Calonge amb la Coral Cypsella, a la sala Apol·lo de Barcelona o La Gorga de Palamós.
http://www.biletix.com/etkinlik/SOO09/ANKARA/tr

500 BURRUEZO


AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 21 de març
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h AD Guíxols B- Breda

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Benjamí C- Montras
11,00h Aleví A- Begur
12,30h Cadet B- Calonge
16,00h Juvenil B -Vilamalla

Pavelló Municipal La Corxera
Club Bàsquet Sant Feliu
10,30h Infantil Femení – Sarrià
12,00h Cadet B – Silenc
17,30h Senior Masculí-Palafolls

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Diumenge, 22 de març

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Benjamí D- Baix Ter
11,00h Aleví B- Camprodon
11,00h Benjamí E- Begur
12,30h Infantil B- Bisbalenc
16,00h Femení- Cabanes

Pavelló Municipal La Corxera
Club Bàsquet Sant Feliu
10,30 h Preinfantil Femení – Vilafant

500 GUIXOLS

 

 

 

El més llegit

I després