Dissabte concert de gospel pels equips de la Trailwalker

El proper dissabte 28 d’abril a les 21:30 al Teatre Narcís Masferrer tindrà lloc la festa de presentació dels equips Trailwalker de Sant Feliu de Guíxols, a càrrec del grup de Gospel Kerigma Gospel Girona . La entrada tindrà un preu de 5 € i pot ser adquirida a la oficina de turisme o bé directament a la taquilla del teatre el mateix dia del concert. Els diners recaptats aniran destinats en la seva totalitat a Intermón Oxfam, a través dels comptes dels tres equips de la Trailwalker.

Recordem que el proper 5 i 6 de maig es farà la cursa solidària on prop de 300 equips recorreran a peu la distància de 100 km que uneix Olot- Sant Feliu de Guíxols i aquest concert, iniciativa dels equips de la nostra ciutat, pretén ser la festa final a mesos d’entrenament i activitats per tal de recaptar els 1500 € necessaris per poder participar a la cursa i que aniran destinats a la construcció de pous a Etiòpia per tal d’apropar l’aigua a poblats que actualment no en disposaven i obligaven a les nenes i dones a recòrrer diàriament grans distàncies durant 6 hores per tal de poder recollir aigua.

Per a elles, aquests equips, recorreran aquesta gran distància, en un màxim de 32 hores, convertint-se en un repte físic i especialment solidari, esperant que la ciutat de Sant Feliu de Guíxols s’afegeixi al mateix participant en aquest concert i en les activitats programades durant el cap de setmana a la zona del Port.

Ja fa uns mesos es va publicar a aquesta web la informació sobre grup Guíxols Solidari, que tot just feien la presentació del seu equip i assolien el repte d’aconseguir els diners exigits per la organització. A data d’avui ja han aconseguit aquest import mínim gràcies a aportacions de moltes persones i aquest fet els permetrà estar a la línea de sortida el proper dia 5 de maig a Olot a les 11.00 hores. Així mateix han assolit el repte econòmic el grup Montclar.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació