I després

Dissabte concert de gospel pels equips de la Trailwalker

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 28 d’abril a les 21:30 al Teatre Narcís Masferrer tindrà lloc la festa de presentació dels equips Trailwalker de Sant Feliu de Guíxols, a càrrec del grup de Gospel Kerigma Gospel Girona . La entrada tindrà un preu de 5 € i pot ser adquirida a la oficina de turisme o bé directament a la taquilla del teatre el mateix dia del concert. Els diners recaptats aniran destinats en la seva totalitat a Intermón Oxfam, a través dels comptes dels tres equips de la Trailwalker.

Recordem que el proper 5 i 6 de maig es farà la cursa solidària on prop de 300 equips recorreran a peu la distància de 100 km que uneix Olot- Sant Feliu de Guíxols i aquest concert, iniciativa dels equips de la nostra ciutat, pretén ser la festa final a mesos d’entrenament i activitats per tal de recaptar els 1500 € necessaris per poder participar a la cursa i que aniran destinats a la construcció de pous a Etiòpia per tal d’apropar l’aigua a poblats que actualment no en disposaven i obligaven a les nenes i dones a recòrrer diàriament grans distàncies durant 6 hores per tal de poder recollir aigua.

Per a elles, aquests equips, recorreran aquesta gran distància, en un màxim de 32 hores, convertint-se en un repte físic i especialment solidari, esperant que la ciutat de Sant Feliu de Guíxols s’afegeixi al mateix participant en aquest concert i en les activitats programades durant el cap de setmana a la zona del Port.

Ja fa uns mesos es va publicar a aquesta web la informació sobre grup Guíxols Solidari, que tot just feien la presentació del seu equip i assolien el repte d’aconseguir els diners exigits per la organització. A data d’avui ja han aconseguit aquest import mínim gràcies a aportacions de moltes persones i aquest fet els permetrà estar a la línea de sortida el proper dia 5 de maig a Olot a les 11.00 hores. Així mateix han assolit el repte econòmic el grup Montclar.

El més llegit

I després