I després

Dissabte, dues bandes nord-americanes en concert al TZVR

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 28 d’abril, a partir de les 21.30 h. al TZVR (Atzavara), a l’antic escorxador de Sant Feliu de Guíxols s’ha programat un doble concert amb dues importants bandes nord-americanes que destaquen en els circuits independents com són: Hudson Falcons, de New Jersey (Working Class Real Rock & Roll) i Independent Progress, de Minneapolis (Street Rock & Roll). El preu de l’entrada és de 7 euros.

Aquest concert forma part de l’inici d’una nova etapa dels components del col·lectiu de TZVR que han decidit programar-ne un mínim de dos mensuals per tal de dinamitzar el nou local que fa poques setmanes varen inaugurar amb una espectacular assistència de públic que va desbordar totes les previsions.

Recordem que, provisionalment, l’Ajuntament ha cedit una d’aquestes sales (magatzems) de l’antic escorxador per tal que en facin ús tant com a sala de concerts com per a seu del col·lectiu que fa 15 anys que s’autogestiona i que és un autèntic viver de grups locals que es van iniciant en el món de la música independent i que són un referent arreu, organitzant esdeveniments ja consolidats com el Sant Feliu Fest o bé el Sota Zero.

Per part de l’Ajuntament, aquesta setmana, la regidora Magda Lupiáñez es congratulava de les bones perspectives que amb aquest equipament tenen el col·lectiu de joves que han estat un exemple de gestió, de treball i de consolidació a la qual el consistori ha de donar resposta i considera que així s’ha fet intentant, en la mida de les possibilitats participar de les seves inquietuds obrint noves vies de col·laboració entre uns i altres i a l’espera d’un nou emplaçament pensat en les naus a tocar de la Ronda de Ponent que ha de tenir més capacitat i encara millors condicions.

Entrant en aquest link podeu escoltar a Hudson Falcons http://www.myspace.com/music/player?sid=27075896&ac=now

 

Aquest dissabte concert de Mucca Failate a La Goleta

Concert de Mucca Failate dissabte 28 abril 23:00h presentant nou disc “Carretera y manta” Entrada Gratuïta

Mucca Failate va començar a finals dels 90, on Juan Carlos Sánchez acompanyat de la seva guitarra i les cançons escrites i interpretades per ell mateix, anava pels carrers amb l’objectiu de mostrar al públic les inquietuds de l’autor d’una forma simple i propera.

La seva música es caracteritza per la senzillesa, els temes estan basats en els problemes quotidians com la pobresa, l’amor, la desil·lusió … i el seu estil pop – rock espanyol, amb pinzellades de rumba, reggae i ska.

Entre mitjans del 2008 i principis de 2009, s’uneixen al grup quatre nous components per tal d’enfortir la musicalitat, aportant potència, qualitat i vitalitat, així que les cançons prenen un rumb més contundent i rocker, però la nova banda intentarà no perdre les arrels. Després d’aquesta unió, Mucca Failate quedarà amb els següents components: Juan Carlos Sánchez “Juanka” (vocalista – compositor); Alberto Aguilera “Pollo” (guitarra solista); Francisco Martín “Quico” (guitarra – coros); Santiago Tamayo “Santi” (bateria); Yeray Delgado (baix) encara que aquest últim quedaria substituït l’any 2011 per Aaron Carrasco.

El més llegit

I després