I després

19è Concurs de Pastissos Casolans i 50 anys de Can Prat

Compartiu aquesta història

50è aniversari de la botiga de Can Prat

Després del reconeixement que la Cambra de Comerç va dispensar a la botiga guixolenca de Can Prat, en l’apartat de comerç tradicional, la pròpia empresa ha volgut compartir amb clientes i ciutadans l’esdeveniment de 50 anys d’existència cobert per diverses generacions que han conservat les velles fórmules de la cuina casolana i la innovació en el seu establiment del carrer Anselm Clavé, num 1 de Sant Feliu de Guíxols, establiment especialitzat en grana cuita i bacallà, i un munt de productes.

Amb motiu d’aquesta celebració, durant tot aquest mes d’abril, celebra el mig segle de servei amb l’obsequi, a amics i clients, d’una bossa per anar a comprar, un llibret on s’explica la seva història i, finalment, els díes 20 i 21 d’abril, han ofert un tast d’arengada (que fou el primer producte que varen vendre), esqueixada, brandada de bacallà i hummus (que ha estat la darrera incorporació de producte dins de l’establiment). Tot plegat, regat amb bon cava amb el qual es va celebrar aquesta data tant especial amb tots els ciutadans que s’hi varen acostar. Felicitats.

 

XIX Concurs de Pastissos Casolans

Per dinovè any consecutiu, l’Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm organitza, a la rambla Vidal i passeig del Mar de Sant Feliu el Concurs de Pastissos Casolans amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ciutat i Pilar Pueyo.

Si hi voleu participar, cal tenir en compte que està obert per a tots els afeccionats que es presentin a la confluència de la rambla amb el passeig, on es farà l’exposició des de les 18:00h fins les 20:30h.
Per concursar, els pastissos s’hauran de presentar entre les 16:00h i les 17:00h i un cop lliurats quedaran en propietat de la comissió organitzadora. Es pot concursar en les modalitats de Coques, Pastissos de fruites en totes les seves varietats, Flams, Púdings i Bunyols.

De les 17:00h fins les 18:00h el jurat, integrat per tres pastissers professionals de Sant Feliu, donarà la seva puntuació als diferents treballs presentats. Tot seguit actuarà Pilar Pueyo amb un concert de castanyoles.

Previ donatiu de 4 euros (a benefici de l’associació organitzadora), es tindrà dret a tres talls de pastís, una copa de tisana i s’obsequiarà amb una participació al sorteig d’una paella per a dues persones.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer a partir de les 20:00h amb un primer, segon i tercer premi per a cada una de les tres modalitats i un premi especial als millors bunyols. Tot seguit es farà el sorteig del tiquet de la paella entre els que estiguin presents. Tots els participant en el concurs de pastissos seran obsequiats amb una copa de tisana i un tall de pastís.

El més llegit

I després