El passat dimecres el regidor de CiU, Emili Vilert s’acomiadava del ple després de renunciar a la seva acta de regidor per motius personals. Joaquim Clarà, el següent a la llista convergent ocuparà el seu lloc.
Vilert llegia el següent discurs en la última intervenció en els seus tretze mesos com a regidor de la corporació:

“Simplement  senyor alcalde, regidors, avui  vull posar un punt i final a aquesta etapa de la meva vida. He fet moltes coses però arriba un moment en què un ha de ser conscient  i ha de saber fer un recés a la seva vida.

Vull agrair en primer lloc a aquells ciutadans que amb el seu vot em varen donar l’oportunitat de poder-los representar dins d’aquest consistori , després donar les gràcies a tots els meus companys de consistori, sigui quina sigui la seva ideologia política perquè en definitiva tot volem treballar per a la ciutat.

Així mateix vull agrair a en Carles Ros, secretari  d’aquest ajuntament, fa molts anys que ens coneixem, que sempre que li he demanat un consell ha sigut un xic aquella persona amb qui he tingut un recolzament. També a la Mariángel Barrio, interventora d’aquest ajuntament que després de tants anys de lluitar amb ella, sempre m’ha demostrat ser una gran professional a qui tinc amb molta estima, a tot el personal de l’ajuntament  que sempre han estat oberts a donar-me la informació necessària per desenvolupar la meva tasca i en especial a l’Elena i a la Sònia , dues persones encantadores, serioses , simplement meravelloses.

No voldria acabar sense desitjar-te, Carles, alcalde d’aquesta ciutat i amic personal , ara que deixo de ser regidor ja et puc tractar de tu, que tinguis el millor dels èxits en la teva tasca per tirar endavant aquest Sant Feliu que tots ens estimem tant.

També vull demanar perdó als meus companys de partit per no poder haver estat amb ells fins el final de la legislatura, però estic molt orgullós de tots per l’entrega i dedicació que hi posen dia a dia. També al company que em substituirà, en Quimet, perquè tingui la sort que he tingut jo d’estar al costat de tots vosaltres.

Moltes gràcies, fins sempre i bona Festa Major”.