I després

NOTÍCIES DEL CLUB AQUÀTIC XALOC DE SFG

Compartiu aquesta història

El passat 16 i 17 de juliol va tenir lloc a Alacant el campionat d’Espanya de natació amb aletes de les categories júnior i sènior, on el Club Aquàtic Xaloc va obtenir un total de 10 medalles: sis ors i quatre bronzes; i un total de tres records d’Espanya en les proves de 50bifin, 100 bifin i 200 bifin.

El club ganxó va obtenir la vuitena posició per punts d’un total de disset equips d’arreu d’Espanya; essent els nedadors més destacats Max Martínez (tres ors i dos bronzes) i Àxel Lekuona (tres ors, dos bronzes i autor de tres rècords d’Espanya).

Amb aquest campionat es posa fi a una llarga temporada plena de d’èxits esportius pels nedadors ganxons.

D’altra banda cal recordar que el Xaloc organitza dues activitats clàssiques de l’estiu com és la Travessia Sant Feliu de Guíxols 2016 programada pel 14 d’agost, que té les places limitades a 350 participants la de 1.100 metres amb sortida des de Port Salvi i a 150 participants la de 400 metres. Inscripcions a d’Internet: http://www.clubaquaticxaloc.com/ca/?option=com_content&view=article&id=219&Itemid=111.

També l’onzena edició de la Volta del Serrà de 7 km que s’ha programat pel proper 28 d’agost i per a la qual trobareu informació i podeu fer les inscripcions al web: www.clubaquaticxaloc.com

El més llegit

I després