I després

Dipsalut cedeix desfibril•ladors “lliures”

Compartiu aquesta història

Dipsalut cedeix desfibril•ladors “lliures” per millorar la seguretat de les platges. En aquesta temporada d’estiu, l’Organisme ha cedit més d’una vintena d’aparells per a les platges de Sant Feliu de Guíxols, Llançà, Lloret de Mar, L’Escala, Empuriabrava, Sant Antoni de Calonge, Palafrugell, Begur, Santa Cristina d’Aro i Blanes.
Els desfibril•ladors “lliures” se cedeixen de manera temporal per cardioprotegir activitats de temporada i/o considerades de risc, ja sigui per les característiques que presenten o pel fet que s’hi concentren moltes persones.
Són aparells idèntics als que Dipsalut ha implantat arreu de la demarcació en el marc del programa “Girona, territori cardioprotegit”, els quals han permès salvar la vida a vint-i-quatre persones que havien patit una aturada cardíaca.
Se sumen als aparells mòbils i fixos que hi ha implantats als municipis del litoral gironí i als propis dels serveis de vigilància de les platges, però la seva finalitat és la de millorar-ne les condicions de seguretat.
Els ajuntaments o entitats interessats en sol•licitar aquests desfibril•ladors, poden consultar el reglament de cessió clicant aquí.

El més llegit

I després