I després

4 NOTÍCIES, 4 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

SFG ES BOLCA AMB LA COPA DEL MÓN DE VELA LLEUGERA SPLASHWORLDS
La ciutat de Sant Feliu de Guíxols celebrarà entre el 18 i el 24 d’aquest mes la Copa del Món de vela lleugera categoria Splash , SPLASHWORLDS i està totalment bolcada amb aquest campionat en què participaran 127 regatistes de diferents països com Holanda, Polònia , Alemanya o Panamà .Els diferents comerços i institucions de la ciutat estan donant un gran suport a SPLASHWORLDS, que segons els seus organitzadors s’estima que reportarà un benefici a la ciutat de més de 500.000 euros. Aquesta edició és la primera vegada en els seus 16 anys de vida de SPLASHWORDLS que es celebrarà a les aigües del Mediterrani pel que la converteix en un esdeveniment únic fins al moment i una gran atracció per als amants de la categoria de vela lleugera Splash. A més, suposa un nou repte tant per als regatistes com per als seus organitzadors, l’Escola de Vela FORÇA3 i la SCIAA través de la cessió de productes per a la cerimònia de clausura, obertura i els dies en què es celebra el campionat o el descompte en la compra dels mateixos per als regatistes, familiars i membres de l’organització múltiples comerços de Sant Feliu de Guíxols s’han convertit en proveïdors oficials de la Copa del Món de vela lleugera categoria Splash .D’aquesta manera, els proveïdors oficials es distingeixen de la resta de comerços de la ciutat amb un cartell corporatiu de SPLASHWORDLS en el seu exterior i apareixen en el mapa que tots els participants en l’esdeveniment -regatistes , familiars , membres del comitè directiu, etc.- reben.Els proveïdors oficials són els següents: : Ca l’Angel, Carnisseria Can Miquel, Cerveseria Hot Dog, Creperia la Buganvilla, Cuinats carrer Major, Fleca Can Crisant, Fruit SA2PE,KSB, L’infern, La Locanda di Nonna Flo, La Marquesina, Panadería Ca la Nati, Pastisseria la Vianesa, Pizzeria Xus, Restaurant Can Nadeu, Restaurant el Ginjoler, Restaurant Sa Marinada, SQR Café, Xurreria Jofre, La Grande Voile, La Xixonenca, Camping Sant Pol, Las Vegas! i Beach Club.
500_COPA_VELA_MON
SORTEIG PER A UN HORT URBÀ VACANT I LLISTA D’INTERESSATS
El proper 29 de juliol a les 12h del migdia,es farà un nou sorteig per adjudicar un hort urbà que ha quedat vacant després del primer dels procediments que es va realitzar fa dos mesos. Actualment no hi ha cap sol.licitant no exclòs al que pugui adjudicar-se aquest hort. Encara no es coneix on es farà aquest sorteig.
Per poder optar al sorteig, o almenys formar part de la llista de persones interessades, s’estableix un període d’inscripcions per tal que qui vulgui pugui presentar sol.licituds per optar a 1’hort que ha quedat sense adjudicar i per formar part de la llista d’espera.
Es poden presentar sol.licituds del dia 20 de juliol al dia 28 de juliol, ambdós inclosos. Per omplir la documentació us podeu adreçar a l’Ajuntament, a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC, planta baixa).
500 HORTS
AQUEST DISSABTE, TEATRE INFANTIL A LA RAMBLA VIDAL
Aquest dissabte 18 de juliol a les 18.30h a la Rambla Vidal, l’Estació Nàutica Sant Feliu de Guíxols Costa Brava us ofereix Teatre Infantil: “Contes de la mediterrània de les germanes baldufa”, a càrrec de Tanaka Teatre.
500_TETRE_INFANTIL
PEDALADA NOCTURNA GIRONA-SANT FELIU DE GUÍXOLS
Sortida: Divendres, 31 de juliol a les 20,30 hores, des del Centre Cívic Santa Eugènia “Can Ninetes”, c/ Santa Eugènia, de Girona.
Vine a pedalar amb bona companyia, bon sopar, cremat a la platja…
Per inscripcions: http://moutenbici.org/pedalada-nocturna-sant-feliu-de-guixols/
Preu de l’inscripció 25 euros, inclou sopar, cremat a la platja, bus de tornada i trasllat de la bici des de Sant Feliu a Girona.

500_pedalada

El més llegit

I després