I després

PRESENTACIÓ DEL CARTELL I PROGRAMACIÓ DE FESTA MAJOR

Compartiu aquesta història

Aquest passat dijous 16 de juliol a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es va presentar el cartell i la programació de Festa Major.
La presentació va anar a càrrec de l’Alcalde Carles Motas, els regidors d’esdeveniments de ciutat Georgina Linares, David Oliveras i Laura Serrano a més del propi dissenyador del cartell Marc Carbó.
Georgina Linares explicava que amb el poc temps que el nou equip de govern ha tingut per la preparació de la Festa Major s’han trobat amb gairebé tot signat, acordat i decidit per l’anterior govern i no han pogut aportar el canvis que creuen que s’ha de fer a la festa per fer-la més participativa i oberta a tothom.
Una de les activitats més simbòliques que té la Festa Major és el pregó i aquest any s’ha decidit donar veu al club gimnàstic twirling, un esport, que segons la regidora Georgina Linares, va a l’alça i a més aquest any s’ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols el campionat d’Espanya i és la manera que té l’Ajuntament d’agrair a aquest club la seva tasca.
Un altre canvi d’aquest any, ha estat integrar la festa major jove dins la programació general. Sobre aquesta qüestió Georgina Linares apuntava que fins ara es diferenciava i que aquest any, encara que continua amb la autogestió del Consell Local de Joves, formarà part de la programació. Enguany l’Ajuntament a fet una aportació d’uns 15.000€ a aquesta entitat per que programin les activitats convenients per a la Festa Major jove.
A part de la presentació de la programació, en aquesta roda de premsa, s’ha presentat el nou cartell que ha anat a càrrec del dissenyador Marc Carbó de l’empresa guixolenca Global Gràfic. En Marc ens explicava que s’ha inspirat en els colors de la bandera de Sant Feliu de Guíxols, de la fira i d’un dels records més entranyables que tenia de quan era petit, quan la marca Nivea feia campanya de publicitat a les platges llençant pilotes inflables des d’una avioneta.
Consulteu la programació de la festa Major 2015 a l’apartat Agenda de la nostra web

cartell-festa-major

El més llegit

I després