I després

DIMARTS, MULTICONCERT DE CADENA DIAL AL GUÍXOLS ARENA

Compartiu aquesta història

Desembarcament de programes i festes d’emissores Sant Feliu de Guíxols aquest estiu. A més de dels programes de la Cadena SER “La ventana” (Carles Francino, 6 de juliol) i “Nadie sabe nada” (Andreu Buenafuente i Berto Romero, 7 de juliol), a més de “Los 40 Principales on Tour” (2 d’agost), la Cadena Dial porta al Guíxols Arena, el dimarts 10 de juliol a les 22:00 h. (amb entrada lliure), la gira “Déjate llevar” amb l’actuació dels següents artistes:

Carlos Baute, cantant i compositor veneçolà de 44 anys que va iniciar la seva carrera als 13 anys amb el grup musical Els Chamos i des d’aleshores no ha parat. Model, actor i cantant, aconseguia el seu primer disc de platí amb el seu quart àlbum al 2001 amb “Dame de eso”. Ha aconseguit 34 números 1. Guardonat amb els premis Ondas, Dial, Premis de la Música, nominat a Premis Amigo, al 2009 aconsegueix dos Premis Ondas a la millor cançó per “colgando en tus manos”, i també com a millor artista.

Beatriz Luengo, que ha fet un recorregut des del circ als 9 anys ballant i cantant amb Rita i Miliki fins als premis Grammy. La madrilenya, als seus 35 anys d’edat, porta tota la vida essent artista. Cantant i actriu de grans musicals i també de TV, donava el gran salt a la pantalla amb la sèrie “Un paso adelante. Ara triomfa amb el seu nou disc “Cuerpo y Alma”, amb col·laboracions amb Carlos Rivera o Alejandro Sanz.

Luis Cepeda, jove cantant d’Ourense, que als seus 25 anys, participant en diferents talent xou com “La Voz”, on va entrar en el grup format per Malú, o en l’acadèmia d’OT. Cepeda ha guanyat molta popularitat i s’ha posicionat com un dels favorits del públic. És dissenyador industrial i fins al seu pas pel programa treballava com a captador per a una ONG. Presenta el seu primer disc “Principios” i amb la cançó “Llegas tu”, dedicada a la catalana Aitana Ocaña, s’estrena en el món de la música.

Lorena Gómez, lleidatana de 32 anys, va saltar a la fama després de guanyar la cinquena edició de Operación Triunfo l’any 2006 i, després de diversos discos i participacions en diferents programes, va marxar als Estats Units, on va intervenir en una telenovel·la. El seu canvi definitiu va arribar l’any 2016, 10 anys després del seu triomf, quan va fitxar per el programa “Tu cara me suena” i va conquistar al públic amb les seves imitacions quedant entre els finalistes.

Gonzalo Hermida és un jove compositor gadità de 23 anys que després d’estar a l’ombra d’alguns dels èxits d’artistes de primera fila com Malú o Índia Martínez, agafa aire i s’atreveix amb un primer disc que anuncia amb un títol sense additius, “Natural” Així pretén donar a conèixer la seva faceta com a cantant i seguir desenvolupant la seva ja consolidada carrera com a compositor.

Moisés Losada, nascut a Huelva, fa 28 anys, que ha fet un pas de gegant en la seva trajectòria amb el seu nou tema “Isla de sabor”.
Va ser un nen superdotat, als 3 anys va començar a tocar la guitarra i el piano i va entrar al conservatori amb tan sols 7 anys. Porta més de 18 anys de trajectòria musical i actualment continua enregistrant temes per incloure en el seu disc, dels quals almenys quatre seran seus.

Per tercer any consecutiu, Cadena Dial recorrerà 16 ciutats per posar música a l’estiu amb la presentació de la locutora Cristina Dalmau.

El més llegit

I després