I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

EL JUGADOR GANXÓ ORIOL BUSQUETS RENOVA PEL F.C. BARCELONA
El Futbol Club Barcelona va anunciar el passat dimecres una de les renovacions més esperades en la Masia. Es tracta del futbolista ganxó Oriol Busquets, migcampista que aquesta campanya ha jugat en el Barça B, i que amplia la seva vinculació amb el club per les tres properes temporades a raó de 2’5 milions d’euros per temporada, ampliable a 2 temporades més, amb una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros.
En l’acte de la signatura va estar acompanyat de Josep Maria Bartomeu. El president blaugrana és un gran valedor del migcampista, que s’està recuperant d’una lesió, i en el club se’l contempla com el substitut ideal per a Sergio Busquets. Tant és així, que Valverde ja va parlar d’ell en una roda de premsa assegurant que el tindria en compte per al primer equip durant la propera temporada 2018-2019.

 

AQUEST DISSABTE, VISITA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT A SANT FELIU
El president de la Generalitat, Quim Torra, farà aquest dissabte, 7 de juliol, una visita institucional al Baix Empordà. Entre d’altres activitats, el cap de l’Executiu vindrà a Sant Feliu de Guíxols, on realitzarà una ofrena floral davant la tomba del que fou 124è president de la Generalitat, Josep Irla i, posteriorment, assistirà a la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.
A l’arribada a Sant Feliu tindrà una trobada amb l’alcalde, Carles Motas, i regidors del consistori a l’Ajuntament i tot seguir es desplaçaran al cementiri municipal per fer una ofrena floral d’homenatge al president Irla a les 12.45 hores, dipositant una corona de flors davant la tomba del president Josep Irla, que va morir a l’exili on es troben les despulles, les despulles del qual foren a Sant Feliu l’any 1981.

 

CERCA DE PISOS BUITS PER DESTINAR-LOS A URGÈNCIA SOCIAL
L’Ajuntament de Sant Feliu està fent una crida a tots aquells propietaris de pisos desocupats amb el següent missatge: “Si teniu un pis buit a Sant Feliu de Guíxols, si sou propietaris d’un habitatge buit podeu llogar-lo a través de l’Ajuntament de la ciutat amb garanties. Com per exemple, bonificació del 95% de l’IBI. Pòlissa d’assegurança i defensa jurídica gratuïta. També us assessorem gratuïtament en la redacció del contracte i molts avantatges més.
Hi ha famílies de Sant Feliu que necessiten els pisos amb urgència.
Tota la informació al Servei d’Habitatge de l’Ajuntament, al web www.guixols.cat o bé al telèfon 972 82 25 99.

 

CURS GRATUIT DE FACEBOOK AD’s PER A EMPRENEDORS A SFG
El dimarts 10 i el dimecres 11 de juliol s’impartirà a l’aula de Guíxols Desenvolupament, al carrer dels Enamorats, 65-99, 1r pis de l’estació d’autobusos un curs gratuït de Facebook AD’s per aprendre els secrets dels anuncis a Facebook, com crearlos i gestionar-los, una fórmula per crear una bona estratègia de màrketing online en aquesta xarxa social.
Seran 3 hores durant els dos dies, de 10:00h. a 13:00h. i cal inscripció prèvia per assistir-hi. Cal fer-la a: https:goo.gl/JK964u

 

EXPOSICIÓ “FERIDES COSTURES I CICRATIUS” A LA NAU BLAU DE SFG
Aquest dissabte 7 de juliol a les 19h. s’inaugura a la galeria La Nau Blau del carrer Sant Isidre, 21 de Sant Feliu de Guíxols, l’exposició col·lectiva “Ferides, costures i cicatrius”, que es podrà visitar de dijous a diumenge de 18h. a 21h.
Es tracta d’un projecte expositiu del col·lectiu Inèrcia format per Maite López, Olga Massaguer i Mamen Zaera amb la col·laboració de l’escriptora Marina Arrogante, una visió polièdrica des de diverses disciplines artístiques (imatges, escultures, dibuixos, …) sobre un mateix tema. La visió que cadascuna de les participants en l’exposició dóna, és un petit fragment que conformen un discurs global sobre la petjada del pas del temps en els seus cossos i les seves vides.

 

I INTERNATIONAL BASKETBALL CAMP SFG “BELGRADO BASKETBALL”
El passat dissabte es va clausurar el I International Basketball Camp Sant Feliu de Guíxols “Belgrado Basquetball” amb la participació de 35 jugadors de diversos llocs que van millorar la tècnica individual de la mà d’entrenadors professionals en un molt bon ambient, que es va cloure amb un 3 x 3 i el lliurament dels diplomes, l’equipació i una pilota per poder seguir practicant..
El C.B.Guíxols, a través d’una nota ha destacat la gran pinya que es va aconseguir de la mà d’entrenadors professionals i també dels entrenadors del club i de l’Acadèmia, que varen participar donant el seu suport.
Hi ha agraïments a l’Ajuntament per posar a disposició les instal·lacions i a Cuinats Carrer Major per l’alimentació dels jugadors al migdia. NOTA ÍNTEGRA

 

REQUISITS PER PARTICIPAR A BARRAQUES DE FESTA MAJOR
L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa a les entitats locals que estiguin inscrites en el registre local d’entitats, que poden participar de forma gratuïta a les “Barraques de la Festa Major 2018”.
Cal entrar una instància genèrica, fins el 10 de juliol, acompanyada d’una memòria de les activitats realitzades durant el període agost 2017 a juliol 2018, el calendari anual d’activitats previstes durant el període agost 2018 a juny 2019, el pressupost de l’entitat per a l’any en curs, el llistat de les activitats organitzades en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols durant el període esmentat, així com altres documents a fi i a efecte de tenir en compte per als criteris de puntuació.
Tota la informació a: http://ciutada.guixols.cat/tramit/Barraques-de-la-Festa-Major-2018_1285

 

AQUEST DISSABTE, FESTA DEL BARRI DEL PUIG
Aquest dissabte, 7 de juliol l’Associació de Veïns del Barri del Puig de Sant Feliu de Guíxols organitza la festa del barri a la plaça del Puig oberta a tothom.
A les 18:30 hores: Xocolatada infantil
A les 20:30 hores: Preparatius per sopar a la fresca
A les 21:30 hores, fins les 00:30 hores: Mmúsica en directe i sorteig de regals
Servei de Bar
Col·laboren: Farmàcia Emi Sallés — Ferreteria Banaset – Magatzems Guíxols Fleca Can Dubé – Hot&Dog – Marquez Distribucions.

 

LA SETMANA ENTRANT, FESTA MAJOR DE SANT POL
Des del divendres fins el diumenge de la setmana entrant, 13, 14 i 15 de juliol, se celebra la Festa Major de Sant Pol que organitzen els restaurants Sant Pol, Villa Maria, La Palmera i Villa Laura amb atraccions infantils, disco-mòbil, ballet flamenc clàssic amb Pasión Gitana, sardinada popular, campionat internacional de síndries, festa de l’escuma, cantada d’havaneres amb el grup Peix Fregit i Focs artificials.
Podeu consultar programa i horaris en el següent ARXIU

 

CURS DE PRIMERS AUXILIS DE CREU ROJA PER A JOVES DE 12 A 16 ANYS
Creu Roja organitza un curs de primers auxilis per identificar i resoldre situacions de risc, aprendre a prevenir accidents i per saber els procediments i tècniques més adequats en l’autoprotecció i atenció sanitària immediata.
El temari: Socorrisme i salut, protocol PAS, exploració de la víctima, obstrucció de la via aèria, suport vital bàsic, ferides i traumatismes, trastorn de consciència, cremades i intoxicacions, trastorns de fred i calor i farmaciola.
S’impartirà del 19 al 30 de juliol els dilluns dimecres i divendres de 9:30h. a 12:30h.
Informació i inscripcions, de 9 a 15h. a Creu Roja. Tel 972 82 22 00. Correu: socors.santfeliu@creuroja.org

 

LA SETMANA ENTRANT, FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DEL CARME
El dissabte de la setmana entrant, 14 de juliol a les 10 de la nit, se celebrarà a la festivitat de la Mare de Déu del Carme a Sant Feliu de Guíxols.
A les 11:30h: Pregaria i ofrena floral al port. A les 12:00h: Processó Marítima al preu de 5 euros (venda anticipada a l’Oficina de Turisme o des d’una hora abans al port, amb places limitades). A les 21:00h: Sardinada popular als Jardins Juli Garreta al preu de 2 euros. I a les 22:30h: cantada d’Havaneres i Cançó de Taverna a la platja amb els grups Llops de Mar i Norai, amb accés i cremat gratuït.
Organitzen: Ajuntament, Confraria de pescadors i Associació de Festes Ganxones.

 

ES PREPARA L’EXPOSICIÓ DE SANDRA MOLINA AL PATI DE L’AJUNTAMENT
Sandra Molina continuarà la relació d’artistes locals, o vinculats a Sant Feliu de Guíxols al pati de l’Ajuntament des del proper dilluns, 9 de juliol, fins el dia 22, on exposa peces de la seva col·lecció: “la suavitat de les seves escultures deixen entreveure la sensibilitat d’aquesta artista barcelonina, l’obra de la qual transmet sensacions i sentiments de calma, harmonia i bellesa a l’espectador”.
Es podrà visitar, de dilluns a divendres de 10 a 14h. i de 19 a 21h. I el cap de setmana de 13 a 14h. i de 19 a 21h.
La inauguració oficial es portarà a terme el dissabte, 14 de juliol a les 19h.

 

DUES VISITES GUIADES AQUEST DISSABTE A L’ESPAI CARMEN THYSSEN
Aquest dissabte, 7 de juliol es faran dues visites guiades a l’Espai Carmen Thyssen:
-Visita guiada a l’exposició Natura en evolució. De van Goyen a Pissarro i Sacharoff. A les 10.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com
-Visita guiada familiar a l’exposició Natura en evolució. De van Goyen a Pissarro i Sacharoff. A les 18h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

 

ES BUSQUEN PARTICIPANTS PER L’ONCOBÀSQUET 3 x 3 I L’ONCOCURSA
“Oncorunners X un somriure”, organitzen un torneig benèfic de bàsquet, amb col·laboració amb l’Ajuntament i el C.B.Sant Feliu que porta el nom d’Oncobàsquet 3×3 que se celebrarà el dissabte, 14 de juliol, a partit de les 6 de la tarda.
Categoria única de 3/4 jugadors a partir de 16 anys, amb una aportació de 30 euros destinats a la Fundació Oncolliga Girona.
Per inscripcions, al compte: ES30 2100 2964 4802 0007 9310 i enviant comprovant al correu oncorunners@gmail.com
El dia 28 de juliol se celebrarà l’Oncocursa, que compra amb la col·laboració de l’ajuntament de sant Feliu i el CEM La Corxera.
informació: https://www.facebook.com/events/638976949782803/

 

El més llegit

I després