I després

VISITA D’OBRES A L’ENDERROC DE L’AGGLOTAP

Compartiu aquesta història

Aquest dijous l’alcalde, Carles Motas, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Josep Melcior Muñoz i tècnics d’urbanisme de l’Ajuntament, s’han reunit amb responsables de l’empresa que està fent l’enderroc i amb la direcció de les obres que han de transformar la primera mansana de l’antiga fàbrica Agglotap en un aparcament que ha d’acollir els vehicles que fins ara aparcaven a la plaça Alabric, on n’hi cabien una cinquantena.

Després de la visita, Motas comentava als mitjans d’informació convidats que “la construcció d’aquest pàrquing és un dels annexos del futur Parc Central, “el projecte estratègic més important que està afrontant la ciutat en aquests moments. Estem veient com l’enderroc s’està portant amb normalitat després del retard que hem tingut amb la desconnexió que havia de fer l’empresa Endesa i ara, una vegada feta ja aquesta desconnexió del cablejat i garantint que hi haurà subministrament elèctric per a tothom, es procedeix a fer l’enderroc en els terminis que teníem previstos i creiem que en unes vuit setmanes podrà entrar en servei. Dependrà també molt, ara n’estàvem parlant amb la direcció de l’obra, de com volem que estiguin fets els acabats”

En relació a la cabuda de vehicles, l’alcalde apuntava que “ara mateix estaríem parlant d’unes 74 places. Dependrà també de l’acabat que volguem donar a l’obra, ja que en principi havíem previst dues entrades amb una rampa. En aquesta opció, la rampa pren espai d’aparcament, i fem una sola entrada amb doble amplada, podríem disposar de més places d’aparcament, que facilitaria també la sortida per un sol lloc. Encara no està decidit, però tenim marge per poder-ho fer segons com vagi l’enderroc i l’estat final de les obres”.

Cal recordar que l’Ajuntament no enderroca una nau de l’àmbit que es troba en bones condicions i que es destinarà a usos encara per determinar i que una de les incidències del dia fou la presència d’agents del SEPRONA per identificar una espècie, possiblement protegida, d’ocells que havien niat en les naus de l’antiga surera.

 

El més llegit

I després