I després

Concerts de la Càmera Philharmònica de Colònia al Teatre

Compartiu aquesta història

Dijous, 10 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, música clàssica al Teratre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols amb la Càmera Philharmònica de Colònia. Solistes Sergé Didorenko (violí), Adam Solta (guitarra) i dimitir Gornowsky (violoncel)

Programa: VIVALDI: Les quatre estacions, quatre concerts per a violí, corda i baix continu. MOZART: Divertimento en Re Major KV 136 per a orquestra de corda “Salzburger Sinfonie”. BOCCHERINI: Fandango per a guitarra i corda. TCHAIKOSVSKI: “Andante cantabile” per a violoncel i orquestra (1888). MONTI: “Csárdás” per a violí i orquestra. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme i també a la taquilla del teatre el mateix dia del concert.

“La música clàssica a tot el món ” aquest és el lema de la Càmera Filharmònica de Colònia. És irrellevant per als músics si estan jugant en una petita església del poble, a l’aire lliure, en la catedral de Colònia o en l’Òpera de Sydney – el seu entusiasme a tocar música és la mateixa en tot moment.

L’objectiu és simple volen inspirar a la major quantitat possible de gent de totes les generacions a gaudir de la música clàssica. La popularitat d’aquesta formació es reflecteix en el fet que uns 300 concerts a l’any a tot el món i els espectadors gaudeixen d’una trobada musical amb autèntics virtuosos.

La Càmera de la Filharmònica de Colònia va ser fundada a la ciutat alemanya del mateix nom, famosa arreu per la seva Universitat de Música.

Fa tres anys que tenen un soci molt especial el Centre de Mercedes-Benz de Colònia amb qui han establert una cooperació creativa a partir de l’admiració pel seu concepte musical i la filosofia de la formació i, és per això que els ofereix un còmode autobús per desplaçar-se arreu i la Càmera, a canvi ofereix concerts privats a clients preferents de la marca.

El Centre Mercedes Benz en un palau de concerts realment de primera classe. Això es tradueix en l’olor dels cotxes nous es barregen amb els sons de la música clàssica.

Els seus turs abasten Nova Zelanda, Austràlia, Espanya, Gran Bretanya, Irlanda i molts altres països – i per descomptat a Alemanya. En aquest context, la selecció de les obres i solistes, té un significat especial. La composició de múltiples facetes del conjunt. proporciona a cada membre de la Filharmònica de Càmera de Colònia, amb l’oportunitat d’actuar com a solista.

El més llegit

I després