L’Associació de Veïns del Molí de Vent, de Sant Feliu de Guíxols, disposarà aviat de la nova seu que s’ubicarà a “la casa del mossèn”, l’habitatge  de l’Asil Surís situat a la confluència del carrer 2 de maig amb la plaça Alabric que fa anys que està en desús.

En un primer moment es va pensar en alguna de les naus que donen al carrer Miquel Surís però l’Ajuntament, vol reservar aquesta zona per a una possible ampliació de l’equipament i, des de l’alcaldia, es va proposar aquest habitatge tot i que es trobava en males condicions.

Es va posar fil a l’agulla i l’alcalde i altres patrons de l’Asil varen estar d’acord a fer una cessió que també varen acceptar els concessionaris (Consell Assistencial del Baix Empordà) amb la condició de redactar convenis, renovables, dos anys.

Arribats a aquest punt calia una partida de més de 8.000 € per tal de posar a punt les instal·lacions, especialment l’elèctrica, així com l’enretirada dels bastiments corcats, pintura i altres modificacions que es van solucionant amb una partida procedent del Pla de Barris atès que es troba dins de la zona afectada per les millores d’aquesta àrea.

En la seva distribució, es farà una divisió per a ús de l’Associació i una altra part en la qual es faran tallers i cursos del Pla de Barris durant tot el període del seu desenvolupament.

La del molí de Vent és una altra de les associacions cíviques que tenen la seva seu en espais singulars de Sant Feliu com ja és el cas de la del Puig, als antics safareigs, la de Tueda, al Parc de les Eres, o bé la de l’Ermita i Paratges de Sant Elm en aquell mateix espai del promontori..