I després

Actes república d’ICV EUiA // Dissabte Sense Sal a La Goleta

Compartiu aquesta història

Activitats d’ICV EUiA en l’aniversari de la República

Iniciativa per Catalunya-Verds Esquerra Unida i Alternativa (ICV EUiA) presentarà aquest dissabte, al migdia, un nou número de la seva revista E’ pur si muove , una publicació periòdica editada amb informació de l’agrupació local de la coalició ecosocialista, al costat de la pista de bàsquet dels Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, on es compartirà un vermut amb els ciutadans que s’hi vulguin acostar.

Prèviament, a les 11 del matí i amb motiu del 81è aniversari de la proclamació de la República, alguns dels seus membres realitzaran una ofrena floral i la lectura d’un manifest davant del monument a les víctimes de la Guera Civil

 

Sense Sal estrenen gira a La Goleta aquest dissabte a les 23:00h

Sense Sal és un grup de pop-folk dela zona de que canten en català. El grup va ser creat l’hivern de 2009 per dos germans, l’Ignasi i en Martí Cabanes, posteriorment se’ls va afegir l’Albert Bach, marcant el ritme a la bateria, la Cristina Martínez com a teclista, en Salvador Cañadell com a baixista, en Pep Tormos com a trompetista, l’Ana Moya com a violinista i l’Alícia Rey com a guitarrista i cantant. Les seves cançons són com petites històries teatrals fresques i transparents. Les seves senyes d’identitat són l’audàcia i la creativitat, una combinació entre la innocència, el sarcasme i la comèdia.

Cada un dels membres de la banda són imprescindibles, per sobre de l’interès comercial hi ha el valor de l’amistat. Junts no són només una banda de folk, sinó un grup perfecte que ofereix al públic un univers petit que no es permet un moment d’avorriment, i que transmet amistat, valor i lleialtat. Ara el grup es troba en una fase de creixement, fet que coincideix amb la voluntat dels membres de començar a provar sort en el màgic món de la música.

La nova temporada de concerts comença el proper dissabte dia 14 d’abril a les 23:00h a La Goleta, on presenten el nou EP “Tardes de sol i préssecs”, amb deu cançons que ja es troba a la venda i que també es pot escoltar per internet.

www.sensesal.cat www.barlagoleta.km6.net

 

El més llegit

I després