I després

Tres vehicles calcinats en les darreres setmanes a SFG

Compartiu aquesta història

Tres vehicles ha aparegut calcinats les darreres setmanes a Sant Feliu de Guíxols en estranyes circumstàncies que els Mossos d’Esquadra estan investigant per tal d’aclarir els motius que han causat aquests sinistres.

El primer fou un Mercedes, d’un ciutadà marroquí al carrer Gavina de Sant Pol, on a les 4:15 h. de la matinada del 29 de març es va rebre la trucada d’un ciutadà a la qual varen respondre amb la seva presència efectius de les policies locals de Platja d’Aro i Sant Feliu que alertaren als Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat que varen localitzar al seu propietari a Sant Feliu de Guíxols.

El segon, la matinada del 9 d’abril, a les 4:53 h, la Policia local de Sant Feliu, rebia un avís d’incendi en un vehicle aparcat en bateria al Parc de Miquel Murlà, a tocar del carrer Bourg de Peàge, just al costat d’uns contenidors situats entre el Trust i l’Hospital Sant Feliu Gent Gran.

Tot i que els bombers es varen desplaçar, a més dels Mossos d’Ersquadra, les flames varen afectar a un segon vehicle, la propietària del qual estava contemplant impotent com era consumit per les flames. Es tracta d’una treballadora de l’hospital que realitzava el torn de nit i que havia aparcat al costat del vehicle on es va iniciar el foc que també va afectar lleugerament un contenidor de deixalles.

Es dóna la circumstància que el Ford Focus pertany a un altre marroquí amb antecedents relacionats amb substàncies estupefaents per la qual cosa, entre les hipòtesis contemplades en les línies d’investigació, no es descarta que l’incendi fos provocat per terceres persones. La dona afectada, propietària d’un Wolks Wagen Polo amb matrícula de Lleida, va declarar que no havia vist a ningú per la zona. A hores d’ara, els mossos d’Esquadra estan instruint diligències.

Els darrers incendis dels que tenim constància es varen produir al Sot dels Canyers en circumstàncies semblants i amb propietaris de la mateixa nacionalitat, a més d’un de fortuït, en el mateix indret, dins d’un garatge particular.

D’altra banda, la matinada de dimarts a dimecres, un vehícle va estampir contra un fanal a l’Avinguda Juli Garreta. Al conductor se li va practicar el control d’alcoholèmia i va donar un positiu d’1’6, per la qual cosa se li va realitzar una denúncia administrativa.

Cliqueu per ampliar

El més llegit

I després