I després

Dijous a les 8 del vespre se celebra el Ple Municipal Ordinari de juny

La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Feliu al 107.0 i també online al web de l'emissora. Un cop acabi, estarà disponible a la secció de pòdcasts

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a les 8 del vespre se celebrarà al Saló de Plens de l’Ajuntament el Ple Municipal Ordinari corresponent al mes de juny. El podreu escoltar en directe a través del 107.0 de la fm, online al nostre web radiosantfeliu.com i un cop acabi, en diferit a l’apartat de podcasts del web. 

El Ple estarà conformat per 13 punts que formaran l’ordre del dia, entre els quals es troben l’aprovació inicial de l’expedient de suplement de crèdit d’actuacions a l’Espai Rafael Masó, l’adhesió a la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona o l’aprovació inicial per la modificació puntual de POUM número 37 en l’àmbit del sector SMU-39 de Les Penyes.

També es portarà a Ple una moció de Guíxols des del Carrer sobre les diferents modalitats de lloguer d’habitatge existents a la ciutat, una proposició per retirar les dutxes i els rentapeus de les platges o una altra per a la recepció i reforma del Casino dels Nois.

Com sempre, cap a la fi de la sessió plenària hi haurà l’apartat de proposicions urgents i s’acabarà amb els precs i preguntes. Podeu consultar l’ordre completa del dia fent clic aquí.

El més llegit

I després