I després

Ricard Castellví s’imposa al Campionat d’Espanya d’ILCA 6 disputat a Sant Feliu

El Club Nàutic de Sant Feliu valora “molt positivament” la prova on hi han participat 120 esportistes de 10 comunitats autònomes

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols va acollir entre el 17 i el 21 de juny el Campionat d’Espanya de la classe ILCA 6 de la Federació Espanyola de Vela on s’hi va imposar el català Ricard Castellví.

En la competició, en la que van participar 120 esportistes de 10 comunitats autònomes, van completar el podi el balear Tim Lubat en segona posició i el valencià Pedro Adán, en tercera. Segons destaca el club nàutic, en xifres globals han estat els representants del País Valencià els qui han obtingut millors resultats.

Segons explica el club “la meteorologia ha estat complicada al llarg de tot el campionat, amb un vent incert d’una intensitat no gaire elevada que ha fet puntes màximes de 12 nusos”. En total es varen disputar tres proves per grup, dimarts i dimecres, una única prova per grup el dijous, degut a la pluja, i dues proves per grup el passat divendres.

L’entrega de guardons es va fer divendres a la tarda i hi van assistir el regidor de l’ajuntament, Jordi Riera; el membre de la junta directiva del Club Nàutic de Sant Feliu i representant de la comissió esportiva, Jordi Parés; el secretari nacional de la classe ILCA, Javier Blanco; la gerent el club Maribel Vela i el director esportiu de l’entitat, Marc Bozzo.

El Club Nàutic de la nostra ciutat valora molt positivament el campionat “que ha estat una gran fita per a l’entitat i que s’ha organitzat amb molta il·lusió i esforç”. S’estima que la competició “ha tingut un impacte econòmic d’uns 130.000 euros per la ciutat”, destaca l’entitat.

La regata va comptar amb el suport de la Diputació de Girona, la Federació Catalana de Vela, l’Associació Española de la Classe ILCA i de l’Ajuntament de Sant Feliu.

El més llegit

I després