L’AMPA de l’Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols ha decidit seguir realitzar, per segon any, el “Dia del Bricolatge” en el centre, segons destaquen en la seva nota, amb el doble objectiu de millorar les instal·lacions del centre “més que cinquantenari, que per ara no sembla tenir recanvi a curt termini”,  i celebrar una jornada festiva.

L’AMPA ha decidit convocar a tots els pares i mares el proper diumenge 21 de maig, durant el matí, a participar en les següents tasques:
-Feines de millora, reorganització d’espais i pintat de la biblioteca.
-Rascar i pintar algunes portes, parets i  zones comunes del centre.

En la nota dirigida als pares s’apunta textualment el següent “l’horari dels treballs serà de les 9.00h a 14.00h. Podeu venir l’estona que més us convingui. Les tasques a realitzar seran senzilles i assequibles per a tots els participants

La vostra col·laboració serà totalment desinteressada i de caràcter voluntari. Aquest acte compta amb el suport de la Direcció del Centre (que es farà càrrec del material) i del Consell Escolar.

L’AMPA oferirà una arrossada i postres per als participants. Els que us quedeu a dinar (podeu portar la família) heu de portar una mica de pica-pica (a compartir), beguda i plats i coberts.

Els interessats cal que envieu un correu a ampa@ins-santelm.com , abans del dia 16/maig,  confirmant quants podeu venir a ajudar i quants us quedeu a dinar.

Esperem que amb la vostra participació aquesta iniciativa torni a ser un èxit, com la de l’any passat, tot esperant que el nou Institut sigui una realitat el més aviat possible”.