I després

ASSESSORAMENT SOBRE LES CLÀUSULES SÒL

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que es posa en funcionament un nou servei d’assessorament i consultes sobre les clàusules sòl a l’Oficina del Síndic Municipal de Greuges.

Tots els dilluns i divendres de 9 a 11 del matí s’obre aquest nou servei d’informació destinat a totes aquelles persones afectades per les clàusules sòl hipotecàries, on s’hi podran fer consultes.

S’ajudarà a les persones que s’hi a drecin a identificar què són les ‘clàusules sòl’, i s’aportaran els recursos que es tinguin a l’abast per poder portar a terme possibles reclamacions.

Aquest servei de consulta es portarà a terme a l’Oficina del Síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols (carrer Penitència, 10-Casa Albertí) i es pot reservar cita al correu electrònic: sindic.greuges@guixols.cat o bé al telèfon 972 32 80 40

Des de l’Ajuntament, la regidora d’Acció Social, Laura Serrano creu que “el servei serà ben acollit per la població, ja que s’ha detectat sovint inquietud respecte aquest tema, com va passar en la xerrada que es va realitzar al Monestir de Sant Feliu de Guíxols ara fa uns mesos, amb una presència nombrosa d’assistents”.

 

El més llegit

I després