I després

Detingut un home a Sant Feliu per un delicte contra la salut pública

Els agents varen trobar mig quilo de marihuana sota un dels seients del cotxe que conduïa, després que el detingut es mostres nerviós i agressiu durant un control policial

Compartiu aquesta història

Agents de la Policia Nacional en col·laboració de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, han detingut un home acusat d’un delicte contra la salut pública.

Durant un control policial entre el dos cossos durant el passat mes d’abril, emmarcat dins un operatiu contra la delinqüència, els agents es varen adonar que l’ocupant d’un vehicle, que havia estat aturat per a una inspecció, mostrava una actitud nerviosa que posteriorment es va convertir en agressiva.

Els agents, a més de demanar-li la documentació, varen registrar l’interior del vehicle, trobant sota el seient del conductor una bossa precintada i envasada al buit que contenia 500 grams de marihuana.

Segons informa el cos de la policia nacional, la persona va ser detinguda i traslladada a les dependències policials. Un cop allà, se li va prendre declaració davant del seu advocat i va ser posat en llibertat a l’espera de ser cridat pel jutjat.

El més llegit

I després