Detingut un delinqüent de SFG que roba l’almoïna de la parròquia dos dies seguits

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un veí de Sant Feliu de Guíxols de 40 anys acusat d’haver robat a l’església del Monestir. Els fets van esdevenir dimecres a la tarda, quan l’home va aprofitar l’última missa del dia per entrar a l’església. Quan el capellà va acabar l’homilia, l’home es va amagar dins l’edifici, i quan tothom havia marxat, va sortir del seu amagatall i es va dirigir fins la caixa de les almoines. L’assaltant la va rebentar amb un tornavís i es va posar a la butxaca uns 40 euros. Tot apunta que l’home va poder sortir de l’edifici a través d’una porta lateral que dóna a l’exterior. En cap moment l’assaltant va forçar cap portar per entrar o sortir de l’església ni es va endur cap objecte de valor. L’endemà, quan el capellà va tornar, es va adonar que la caixa de les almoines havia estat forçada i que dins hi faltaven els diners.
L’home no en va tenir prou amb els 40 euros, ja que a l’endemà dijous va tornar a actuar. L’assaltant es va tornar a tancar dins l’església per robar els 50 euros de les almoines. Però aquest cop el robatori no li va sortir bé perquè va sonar l’alarma. Quan van arribar la policia a l’església, van trobar l’home estirat al terra amagat en un racó. L’assaltant, un reincident amb molts antecedents, va acabar detingut.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació