Segons informen des de l’Àrea de Comunicació de la Regió Policial de Girona, Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) van detenir el dia 30 de juny, a l’Estartit (Baix Empordà), un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.
Durant el transcurs del matí del dia 30 de juny, els mossos de la Bisbal d’Empordà van tenir coneixement que un home que tenia pendent sis ordres d’ingrés a presó i una ordre de recerca i detenció, es podria trobar a la demarcació.
Les ordres d’ingrés i de detenció provenien de diferents jutjats de València, Barcelona i Lleida.
Per part de la Unitat d’Investigació de la comissaria de la Bisbal d’Empordà es van realitzar diverses comprovacions en zones on es creia que podria trobar-se el fugitiu.
Finalment, van trobar el vehicle del fugitiu estacionat davant d’un edifici abandonat de la localitat de l’Estartit. Al cap de poca estona, el sospitós i una dona van sortir de l’habitatge. En veure els agents, l’individu va fugir corrents del lloc saltant diferents tanques d’edificis en construcció de la zona.
Durant la persecució, el fugitiu es va introduir en un carrer sense sortida. Al veure’s acorralat va treure un ganivet de grans dimensions i es va enfrontar contra els mossos. Un agent va esquivar l’atac i va aconseguir reduir l’home. Aquest va quedar detingut per l’atemptat contra els policies i per les set ordres de recerca que tenia.
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 1 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.