I després

INCENTIUS PEL COMERÇ, SERVEIS, ARTESANIA I MODA

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes la Generalitat va publicar les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió d’incentius en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per l’any 2014 (serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreria i bugaderies, perruqueria i estètica i bars i restaurants).
Aquesta convocatòria té com a finalitat promocionar i impulsar el sector comercial, de serveis, l’artesanal, el suport a la moda catalana, i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors.
L’objecte de la subvenció és el traspàs del negoci de comerç, serveis, artesania o moda en funcionament. Els beneficiaris han de ser persones físiques o jurídiques. Els conceptes subvencionables són les despeses generades del traspàs i consignades i pagades a través del contracte de compra-venda. La quantia serà de fins un 10% de les despeses amb un màxim de 6.000€.
El termini per poder demanar aquest programa de la subvenció es va obrir el 20 de maig i finalitzarà el 31 de desembre de 2014.
Més informació a Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al carrer enamorats, 65-99, telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat.

 

El més llegit

I després