I després

EL PLE PEL GESTOR DEL DIA 11 S’ESCALFA

Compartiu aquesta història

Com ja havíem informat dissabte passat, divendres els quatre grups quatre grups de l’oposició de l’Ajuntament de Sant Feliu (TSF, ERC, PP i ICV EUiA) havien entrat per registre una sol.licitud per a la celebració d’un ple extraordinari,emparant-se en la Llei Reguladora de Bases i Règim Local i en el text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, amb un únic punt a l’ordre del dia: “Creació d’una comissió especial per investigar la contractació d’un Gestor Turístic per 5.445€ mensuals”.
Els quatre grups argumenten que les explicacions no han estat suficients i per això han demanat aquest ple, en el qual demanaran la creació d’una comissió especial que tingui com a objectiu emetre informe sobre la necessitat d’aquest contracte de serveis d’un Gestor Turístic, que valori el procés de contractació seguit i que estigui formada per un representant de cada grup municipal i el Síndic Municipal de Greuges” . També es demana que els resultats es facin públics.
Joan Alfons Albó declarava en el programa Línia amb l’alcalde d’aquest dijous a la nostra emissora, que el ple se celebrarà el dia 11 i que ells també nomenaran una comissió amb persones externes (com secretaris d’altres ajuntaments, etc.) per tal que s’aprofiti per justificar contractes de 80.000 euros quan els qui ara protesten estaven al govern.
Recordem que la contractació del Gestor Turístic, Albert Moré ja ha generat debats en plens anteriors, especialment entre TSF i el govern. On el grup independent considerava desproporcionada la xifra de 5.445 euros mensuals (65.340 euros fins el 31 de maig de 2015) , així com els mecanismes emprats en la seva contractació, el govern responia que aquesta quantitat , tot i que es lliura a aquesta persona com a titular de l’adjudicació, en realitat es destina a un equip i, quant a la contractació, la versió oficial fou que es va convidar a dues empreses més a presentar la seva oferta i que, per tant, no fou un procés tancat.
El govern dóna curs a aquesta sol·licitud i el dia 11 se celebrarà el ple que promet ser intens en el seu debat i que podreu escoltar, com sempre, en directe per la nostra emissora.

El més llegit

I després