I després

DESTACADA CELEBRACIÓ DE SANT JORDI A SFG

Compartiu aquesta història

La diada de Sant Jordi, la ciutat de Sant Feliu de Guíxols ha viscut una jornada massiva de visitants al centre de la ciutat, lloc tradicional de la venda de llibres i roses.

Han estat dos dies en què el bon temps ha acompanyat, ja que diumenge va començar l’activitat, envoltada d’altres actes com el Dia de l’Art, la jornada de turisme familiar (Hola família) i la trobada de tractors, entre altres.

Ja a la jornada de Sant Jordi, a banda dels estands de llibreries i floristeries, centres educatius, entitats i associacions, la nostra emissora, Ràdio Sant Feliu ha emès un programa especial en directe on hem realitzat cap a una vintena d’entrevistes a llibreters, estudiants, autors, il·lustradors, representants de penyes esportives, polítics, documentalistes, músics en directe, alumnes i professors de centres escolars i instituts, centres de treball i d’educació especial, cineastes, paradistes d’elements relacionats amb Sant Jordi, pastissers, etc. a més de tota la informació de títols d’autors locals, nacionals i globals.

La Rambla Vidal ha estat un any més l’epicentre de la celebració i el punt de trobada, on els companys de Televisió Costa Brava també han realitzat un magazin d’una hora en directe.

El més llegit

I després