I després

EXPOSICIÓ DELS 40 ANYS DE L’ESCOLA D’ADULTS

Compartiu aquesta història

Continuen els actes de celebració del 40è aniversari de l’Escola d’Adults de Sant Feliu de Guíxols, el claustre i l’alumnat d’aquesta escola es proposa una visió d’aquests 40 anys en una exposició que es pot visitar des del 16 fins el 27 d’abril al pati de l’Ajuntament de la ciutat.

Es tracta d’una exposició amb plafons, imatges i articles que van des del món local, passant pel món nacional català i espanyol i, finalment, portades de revistes internacionals amb esdeveniments destacats de cada any. També es pot trobar una mostra de treballs realitzats per l’alumnat al llarg dels anys, des de maquetes científiques, treballs de manualitats i peces elaborades relacionades amb la història o la llengua.

L’Exposició romandrà oberta tots els matins durant aquests deu dies i és una bona oportunitat per intentar copsar la immensa feinada que fa i ha fet l’Escola d’Adults i també per a veure els canvis succeïts en 4 dècades d’ensenyament a persones adultes. Els professors i alumnes es mostre particularment orgullosos.

També en el marc d’aquesta celebració especial, aquest any l’Escola d’Adults tindrà presència a la Rambla per Sant Jordi. Una parada amb llibres vells, de segona mà, de donacions, còmics i altres es podran aconseguir a només 1 euro per peça. No obstant, independentment de la compra d’algun text interessant, el que vol i pretén l’Escola d’Adults és sortir un xic de la Plaça Salvador Espriu al barri de Vilartagues i fer arribar la seva veu a tota la ciutadania. Molts cops el claustre del centre s’ha queixat de ser un xic invisibles a la ciutat, institucionalment i entre la població. Per tant, es tracta de fer-se veure, de donar-se a conèixer, tal com diu el títol: exposar-se. Perquè potser algú està interessat a fer un curs de Català o d’Informàtica o Anglès o treure’s l’ESO. L’Escola d’Adults només vol donar cobertura a totes aquelles persones de Sant Feliu de Guíxols i voltants interessades a millorar el seu present i en esmenar carències del passat en temes educatius.

Els actes del 40è aniversari no s’acabaran aquí però, en aquesta ocasió han volgut agrair a l’Ajuntament el seu suport per la logística dels actes i per la difusió dels mateixos.

“Aquesta exposició i la parada de Sant Jordi també són un reconeixement a l’alumnat passat i present perquè, definitivament, l’Escola d’Adults és el que és gràcies als seus fantàstics alumnes”.

 

 

El més llegit

I després