I després

Desconvocada, provisionalment, la vaga de recollida d’escombraries indefinida a SFG que s’iniciava aquest dilluns

Compartiu aquesta història

Els sindicats i treballadors representants dels treballadors de CESPA, han desconvocat, finalment, la vaga d’escombraries indefinida que estava previst que comencés a les 6 del matí d’avui (dilluns, 27 de setembre)amb la intenció de donar temps a noves converses amb l’empresa després que no s’hagués arribat a un acord.
Aquesta fou una de les peticions que l’alcalde, Carles Motas, havia fet a les dues parts per tal que no es perjudiqués al dia a dia dels ciutadans així com a la imatge i a la salubritat.
Els treballador, però, ja han posat com a nova data de vaga, per si les converses no arribessin a bon port, la del 18 d’octubre.
Aquesta situació ve provocada per la sanció a tres treballadors que es varen afegir als actes de vaga de companys de la mateixa empresa d’una altra població en les accions d’evitar que sortissin camions de l’empresa a fer feines de recollida.
La vaga d’escombriaires que inicialment s’havia de començar aquest dilluns, s’ha ajornat fins els proper 18 del més vinent. Segons fons dels treballadors d’aquesta manera es donen temps per seguir negociant amb l’empresa CESPA pel tema de la sanció de sou i feina a tres treballadors de Sant Feliu que van donar suport a la vaga dels treballadors de la mateixa empresa de Cassa.

Veu Carles Motas (Alcalde de SFG):

[audio:http://www.rsf.fm/audio/motas_vaga.mp3]

El més llegit

I després