I després

Demà nova Guíxols Experience amb places esgotades

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres a la tarda una vintena de persones gaudiran de la segona Guíxols Experience de la temporada. Després que la passada setmana es visités el barri del Puig amb un guia, demà la cita serà doble, ja que primer es repassarà la història del turisme a la nostra ciutat per després resseguir les tavernes de pescadors que hi havia a Sant Feliu anys enrere.

Ja fa dies que s’han exhaurit la vintena de places previstes per aquesta activitat que no es repetirà a l’agost, com sí passa amb d’altres propostes del cicle.

La primera part de l’activitat de demà, la que es centra en l’arribada dels primers turistes i la transformació que va provocar de la ciutat a partir dels anys cinquanta, es farà  amb l’Alfons Hereu tot resseguint el passeig de mar, tal i com explica el mateix guia.

Ja a la segona part de l’activitat, Josep Andújar, Se, s’encarregarà de repassar les diferents tavernes i clubs on anys enrere es trobaven els pescadors per cantar. Seran uns 45 minuts per descobrir un Sant Feliu diferent a l’actual. Andújar explica el recorregut de demà.

La trobada de demà, com la resta, comença a les 7 de la tarda.

Imatge del Canari

La setmana vinent la visita guiada se centrarà en el tren, que durant anys fou un dels motors econòmics de la ciutat. Visitar els vestigis de l’estació i del pas del carrilet per la ciutat és la base d’aquesta visita del Guíxols Experience.

El 9 d’agost, l’activitat programada és de descoberta de Vilartagues, el barri més gran de la nostra ciutat. Tant el dia 16 com el 23 d’agost es repetiran les visites al barri del Puig i la del tren a Sant Feliu per tancar l’edició d’enguany d’aquesta activitat de promoció turística.

Totes les visites són gratuïtes però amb places limitades . Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la Rambla ja sigui per telèfon o per correu electrònic  (972820051 o turisme@guixols.cat).

El més llegit

I després