I després

43 propostes es presenten a la 19a edició del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana l’Agrupació Teatral Benet Escriba de la nostra ciutat haurà de fer tria entre totes les que s’han presentat per ser programades a la 19a edició del concurs de teatre amateur de Sant Feliu que començarà a la tardor.

Enguany s’han presentat 43 propostes vingudes d’arreu de Catalunya i una d’elles de la franja de ponent. Totes són de companyies de teatre amateur i de diferents estils, gèneres i durades com explica la presidenta de l’entitat a Ràdio Sant Feliu,  Roser Descayre, qui destaca que no es pot programar qualsevol proposta, ja que el públic ganxó és expert en teatre.

Els membres de l’Agrupació Teatral Benet Escriba seran els encarregats de triar les 10 propostes que acabaran al cartell oficial del 19è Concurs de Teatre Amateur. Els criteris de selecció són diferents per tal d’aconseguir una programació variada i equilibrada.

Descayre explica que al maig ja van ser a la Mostra de Teatre de Pineda de Mar on ja van veure 7 propostes interessants per portar a Sant Feliu, però que igualment cal repassar les propostes rebudes per seleccionar-ne les millors.

El concurs de teatre amateur de Sant Feliu de Guíxols ofereix representacions teatrals dos cops al mes entre l’octubre i el març, amb companyies on els actors, actrius i directors han de ser amateurs i en aquests anys, ja s’han pogut veure més de 200 obres teatrals.

El més llegit

I després