I després

Demà divendres arriben a Sant Feliu Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a les 7 de la tarda

Les Carteres Reials arriben avui dijous a les 18.30 hores, per mar, al Passeig de Rius i Calvet i recolliran les cartes de les nenes i nens a la Plaça del Monestir

Compartiu aquesta història

Demà divendres 5 de gener arriba a Sant Feliu de Guíxols la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que seran a la ciutat a partir de les 7 de la tarda.

El recorregut de la comitiva reial començarà a la rotonda del carrer Canigó i seguirà per la carretera de Girona, la Placeta Sant Joan, La Rambla, el Passeig de Mar i l’Avinguda Juli Garreta, per arribar finalment a la Plaça del Monestir. El regidor d’Esdeveniments, Alexis Cubó, ens explica com serà l’activitat i que també, aquest any, es recupera la plaça del Monestir com a punt final del recorregut.

Serà en aquest espai on Ses Majestats Màgiques presentaran les seves ofrenes al pessebre de la Porta Ferrada i on també seran rebudes per les autoritats de la nostra ciutat.

Tot seguit, es farà el tradicional parlament des del balcó principal de l’edifici del Monestir, es projectarà un mapping i en acabar, les nenes i nens podran entregar les seves cartes als Tres Reis Mags d’Orient.

Avui dijous, a partir de les 18.30 hores, arriben a la ciutat les Carteres Reials. Ho faran per mar, al Passeig de Rius i Calvet. Un cop hagin desembarcat, la comitiva es traslladarà a la Plaça del Monestir.

El més llegit

I després