I després

Del 27 al 29 de maig tornejos de padel benèfics a la Gavina

Compartiu aquesta història

Desprès d’un període d’inactivitat, en Juny del 2010, el club esportiu de La Gavina (S’Agaró) reobre las seves portes després d’una profunda remodelació. Les seves instal·lacions es composen de dues pistes de terra batuda, dos pistes de pàdel, zona infantil, Terrassa relax, club social, sala d’activitats dirigides i gimnàs. En l’actualitat té una afluència de socis d’un 100% a l´ estiu i d’un 60% aproximadament, a l’ hivern, essent així un lloc emblemàtic, no només per l’oci si no com a centre esportiu per a nens i adults.

Les dues pistes de pàdel estan ubicades a la part superior Esquerra de l’hotel amb unes impressionants vistes al mar i de la piscina d’aigua salada.

El seu accés és molt atractiu ja que s’accedeix des de la terrassa del club, des de on podem gaudir d’un partit de pàdel prenent una copa o simplement disfrutar d’unes privilegiades vistes de la badia.

En motiu de la reobertura, Innova Sports & Style, l’hostal de la Gavina i Lidia Codinachs estan organitzant diversos tornejos de pàdel benèfics, a benefici i amb la col·laboració de la Fundació SOS, durant els caps de setmana primavera i d’estiu.

També es duran a terme un campionat de domino i la festa de l’estiu, en principi durant el mes d’agost.

El primer dels tornejos tindrà lloc del 27-29 de maig

La Fundació SOS es va crear amb la intenció de rescatar la celebració del 20 de Novembre com a Dia Universal de la Infància proclamat per la ONU. El seu principal objectiu ha estat la divulgació dels drets dels nens, sempre sota la creença de que ells, els mes petits, son el nostre verdader futur. A més, la fundació pretén promoure l’educació com a forma de millorar el nostre món.

Veu Lídia Codinachs (Coordinadora del torneig)

[audio:http://www.rsf.fm/audio/lidia_codinachs_padel_benefic.mp3]

El més llegit

I després