I després

Agenda d’activitats programades a la Casa Irla de SFG per aquesta setmana

Compartiu aquesta història

Dijous 19 de maig a les 22 h

CINEMA D’AUTOR-PREMIATS AL FESTIVAL UNICA (I)

“Helping hand” de Eun Youn Jang de Corea del Sud (Medalla d’or). Durada 24′

“Dans la lune” de Gary Lebel de França (Medalla d’or). Durada 5′

“Koolja” de Vallo Toomla d’Estònia (Medalla de plata). Durada 16′

“Käpy” de Sakari Mäkela de Finlàndia (Medalla de bronze). Durada 5′

“Il mio ultimo giorno di guerra” de Matteo Tondini d’Itàlia(Medalla d’or). Durada 17′

Total de la sessió 70′ GRATUÏT.

Divendres 20 de maig a les 22 h

BLUES METAL, blues

BLUES METAL és ja una banda veterana, formada ara fa uns vint anys per Emili Baleriola a la guitarra, Xavier Monfort al baix i veu i Xavier Casals a la bateria i que sovint es reuneixen els tres per a despertar “la bèstia”.

Alliberat de tot tipus de maquillatge o edulcorant, BLUES METAL és àspre i cru, trepidant, amb una sonoritat tremenda i també plena de matisos.

Fugint deliberadament dels convencionalismes d’escola de moda ara, la genialitat d’aquesta banda s’assenta únicament sobre el talent i experiència dels seus components, que treballen sense artificis ni condicions, vetllant per damunt de tot per la màgia i d’intel·ligibilitat del seu discurs.

A cada actuació ens regalen amb una despesa d’energia que impressiona. Malgrat ser apte per a totes les edats BLUES METAL no deixarà el púbic indiferent. De cap de les maneres.
ENTRADA DE 8 €. SOCIS DE LA CASA IRLA GRATUÏT I REDUÏDA PER LES PERSONES QUE ES QUEDEN A SOPAR A CAS ROMAGUÉ TAVERNA (972.98.38.08)

Dissabte, 21 de maig a les 19h

JAUME CABRÉ (Barcelona 1947)

Jaume Cabré i Fabré és Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, catedràtic d’ensenyament mitjà en excedència, professor a la Universitat de Lleida, és membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i un dels escriptors més prestigiosos i més traduïts del a literatura catalana actual.

Durant molts anys va compaginar l’escriptura amb l’ensenyament. Més endavant incorporà una nova faceta professional, la del guionatge televisiu i cinematogràfic. Tot i que darrerament es dedica quasi exclusivament a escriure, no ha sabut abandonar l’ensenyament ja que imparteix un curs de Narrativa de l’Audiovisual a la Universitat de Lleida.

La seva feina literària està centrada en la novel·la i el relat; però també ha publicat teatre i un parell de llibres de reflexió sobre l’escriptura i la lectura. A més, col·labora amb la premsa escrita, principalment amb els diaris Avui i Ara. GRATUÏT

El més llegit

I després