I després

Es presenta oficialment el programa definitiu del Festival de la Porta Ferrada de SFG

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, junt amb el regidor del Festival de la Porta Ferrada, Miquel Lobato i el director artístic del mateix, Albert Mallol, han presentat aquesta setmana la programació de la 49a edició del Festival més antic de Catalunya. L’acte amb la premsa s’ha celebrat aquest dimecres a la seu de la SGAE a Barcelona.

El certamen inclou més de 17 grans noms del panorama musical i escènic del món, com Brian Ferry, Lloyd Cole, Love of Lesbian, Cindy Lauper, Gilberto Gil o la cantant espanyola Luz, entre molts altres. El cantautor Raimon, la nova estrena de Comediants (Persèfone), el muntatge Fuenteovejuna de la compañía Antonio Gades i una nit de gòspel donen i completen el toc màgic a unes nits d’estiu que es viuran entre l’Espai Port i el Teatre Auditori Municipal.

Un cicle de comunió entre música i cinema ens portarà el so de Pegasus i Carles Casas. Altres noms, com Chick Corea, Ludovico Einaudi, Mavis Staples entre molts més, també seran presents a Sant Feliu. En la programació que us oferim cal afegir-hi també el cicle de cambra i clàssica, junt amb propostes paral.leles a les quals el Festival hi té afició.

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu, amb una quinzena d’actuacions exclusives a Catalunya i una primícia a l’Estat (l’actuació Brian Ferry), comença el 21 de juliol i finalitza el 20 d’agost de 2011. Ben aviat es coneixeran els punts d’obtenció d’entrades i els horaris de venda, així com les diferents vies i canals d’adquisició.

En un esforç d’unir qualitat a preus assequibles el Festival guixolenc arriba amb uns preus més que competitius. La majoria d’espectacles tenen un preu de venda d’entrades que va dels 25 euros (les butaques més econòmiques) fins als 40 o 55 euros, les de preu més elevat.

És l’aposta d’una ciutat que s’agafa el fet cultural en majúscules, i d’un certamen que comença a celebrar ja enguany, la gran festa que serà arribar al 50è aniversari.

Trobareu tot el programa en l’arxiu en pdf que us adjuntem: pdf

 

El més llegit

I després