I després

Dos joves del PQPI pla de transició al treball Guíxols-Vall d’Aro realitzen una estada formativa a Settimo

Compartiu aquesta història

Un grup de 20 joves de diferents programes de qualificació professional inicial del Pla de Transició al Treball, de perfils professionals diversos, i de diferents indrets de Catalunya, es troben realitzant una estada formativa a Settimo (província de Torí, Itàlia) des del dijous 19 de maig fins el dissabte 4 de juny de 2011. Enguany aquesta activitat ha estat organitzada en el marc del projecte europeu Leonardo da Vinci i hi participen un alumne de Castell d’Aro del perfil d’hoteleria i una alumna de Sant Feliu de Guíxols del perfil de vendes.

El Pla de Transició al Treball, és una tipologia de Programa de Qualificació Professional Inicial, que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Un cop més, i ja fa més de 10 anys, el Departament d’Ensenyament organitza aquesta estada formativa a Settimo-Torí que ha reunit a joves de diferents municipis catalans. Aquest joves faran pràctiques en empreses de la seva especialitat professional, així com classes d’iniciació a la llengua i cultura italiana i visites i activitats per conèixer el patrimoni cultural de la ciutat de Torí i la regió piamontesa.

Aquestes estades formatives en pràctiques a empreses de l’estranger, els permeten, en especial, completar competències professionals, però també ampliar el seu bagatge cultural, establir noves relacions socials i desenvolupar l’esperit d’iniciativa i la seva autonomia personal.

PQPI – Pla de Transició al Treball

Guíxols-Vall d’Aro

El més llegit

I després