I després

DECEPCIÓ PER L’ANUL·LACIÓ DEL SANFE FUNK

Compartiu aquesta història

Decepció entre els components de l’Associació Cultural Hip Hop Tedecé de Sant Feliu de Guíxols per la suspensió del gruix d’activitats de celebració del desè aniversari del “Sanfe Funk” que tenien programades el passat cap de setmana en el Guíxols Arena.

Necessitaran un cop de mà, tant de l’administració com dels ciutadans, per poder refer-se de part de la inversió que varen haver de fer per posar en marxa l’ambiciós esdeveniment que es traslladava a l’escenari del Guíxols Arena per poder comptar amb concerts, acampades, food trucks, partits de bàsquet, exhibició de grafits i diversos tallers, entre altres.

Una de les integrants de Tedecé, Míriam Martínez “Katze”, declarava a na nostra emissora: ““aquest any, com que era el desè aniversari, ho vam fer més gran, dos dies, amb molts tallers, cantants bastant reconeguts, zona d’acampada, food tracks, paradetes,etc. Ho vam fer així, bastant gran, i ha suposat una decepció increïble però bé, no perdem les ganes de tornar-ho a fer. No sé si tindrem la opció de portar als cantants que no varen poder venir, encara és massa d’hora per decidir. No ho podem tornar a repetir ja que no és com fer una festa en un bar, allà teníem contractes, subvencions, permisos, vols i hotels reservats, ha suposat molta feina i no es pot canviar per un altre dia, queda anul•lat definitivament”.

El divendres es varen anul•lar els tallers però es varen celebrar els concerts i l’exhibició de grafits, on fins i tot, en to festiu, pintaven els impermeables però ja varen haver de suspendre els tallers. La pluja va obligar a suspendre els concerts més importants del dissabte i els membres de la junta anunciaven amb impotència l’anul·lació amb un vídeo penjat a les xarxes “teníem molta il•lusió, havíem realitzat un gran esforç per encarar aquest important canvi per celebrar els 10 anys del “Sanfe Funk” després d’haver iniciat l’esdeveniment a barraques, després al passeig i estàvem molt engrescats per l’escenari del Guíxols Arena”.

El més llegit

I després