Community Dance, o dansa de teatre, és un gènere que permet la participació en un escenari de persones experimentades i de les que no han tingut mai cap experiència.

Els dies 27 i 28 d’octubre s’oferirà aquest espectacle per al qual es busquen participants, és a dir, tothom pot participar en aquest projecte, fruit de la cooperació artística entre alumnat de la Universitat de Berlin (Seneca Intensiv) i la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, a través del SIAD (Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones), per promoure la igualtat entre les persones, iniciativa que lidera la coreògrafa i directora  internacional Meritxell Campos, que declarava a la nostra emissora que  “Community Dance. és un terme anglès que ve a dir que absolutament tothom d’aquesta societat és benvingut a participar-hi. No tenim cap tipus de limitació, ja sigui d’edat, de forma física, professionalitat, discapacitat física o intel·lectual, ja que tenim el convenciment que cadascú té un nivell creatiu a dintre i amb aquesta activitat es pot expressar lliurement. Posar-la en comú amb tot el grup i unint aquestes diferents creativitats personals arribarem a crear una obra general”.

Es demana la participació d’artistes professionals, amateurs i principiants per ballar, cantar i actuar en el projecte, que constarà d’assaigs intensius, de 3 hores aproximadament, des del 19 fins el 26 d’octubre, per fer la representació els dies 28 i 29 d’octubre. El període d’inscripció es tancarà el 24 de setembre.

Per més informació us podeu adreçar al correu siadsfg@gmail.com, al telèfon : 972 82 01 01, o bé al Facebook: SIAD Sant Feliu de Guíxols