I després

ELS ESCOLARS S’AFEGEIXEN A LES VISITES AL THYSSEN

Compartiu aquesta història

L’exposició “Un món ideal, de Van Gogh a Gauguin i Vasarely” de la col·lecció de la baronessa, que fins el 15 d’octubre s’exposa a l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, està rebent prop de 300 visites diàries i s’està contemplant la possibilitat que l’any vinent s’ampliï el període d’exposició, avançant-la al mes de juny.

A partir del 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs, tornen les visites escolars. Es calcula que al voltant de dos mil alumnes veuran l’exposició. Nois i noies, des de l’ensenyament infantil fins a Secundària, preparen la visita amb els professors seguint la proposta pedagògica de l’Espai Carmen Thyssen. El recorregut, que es completa al Taller de l’artista, es pot fer tant en la modalitat de visita lliure com en la de visita guiada. Però l’activitat no acaba aquí perquè, arran de la bona acollida que ha tingut en temporades anteriors, els escolars podran fer de cicerones en una segona visita. A tots els alumnes que vagin a l’exposició, se’ls lliurarà un tiquet de visita escolar. Aquesta entrada serà bescanviable per una entrada infantil gratuïta i dues entrades a preu reduït pels seus acompanyants. La idea és que els nois i noies que visitin la amb l’escola hi tornin i comparteixin els coneixements que han adquirit en la visita amb els professors. Els escolars seran els guies de l’exposició pels seus familiars i amics!

El futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols (que és previst que obri el 2020) serà un centre d’art que dedicarà una atenció preferent a les activitats i projectes vinculats a les criatures i als joves.

Horaris a partir del 12 de setembre : de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores, de dilluns a divendres. Dissabte i diumenge: de 10 a 19 hores.

 

El més llegit

I després