El propers dissabte i diumenge 16 i 17 de setembre el Guíxols s’Enfira presenta als Jardins Juli Garreta la dinovena edició del Firamotor, amb venda de vehicles dels concessionaris i tallers oficials de Sant Feliu (cotxes, ciclomotors, motocicletes i vehicles elèctrics). A més, hi hauran estands de marxandatge i peces relacionades amb el món del motor, l’horari d’atenció i venda del dissabte és d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. i el diumenge d’11 a 14h. i s’han programat diverses activitats paral·leles:

DISSABTE
-Exhibició de Bike-trial amb els pilots Ivan López i Sergio Iglesias. A les 12 i a les 18 h.
-IV Tour Cales de l’Empordà Costa Brava. Una prova amb un recorregut d’uns 200 km per la comarca del Baix Empordà i La Selva. Inici a les 16.30h h des dels Jardins J. Garreta, reagrupament a les 20.30 h al mateix lloc, i final de la prova a les 22 h. Participants de luxe com Marceli Marti – Carles Datzira, Joan Sastre – Xavier Font, Pere Pla – Nieto i l’equip local Basart – Basart amb cotxes Muscle Cars, Clàssics, Vintage, Roadster, GT i Caterham.

DIUMENGE
-Espectacular Trial Show dels pilots Jordi Pascuet” @jordipascuet” i Marcel Justribó “@marceljustribo”. A les 11.30 i a les 13.15 h.

Els horaris de les exhibicions poden estar subjectes a canvis d’última hora.
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col•laboren: Clàssics Rent Services i
Mugadas