I després

D’Callaos Acústic al Teatre-Auditori de SFG

Compartiu aquesta història

Després de l’èxit de la seva anterior gira on varen presentar l’espectacle “El café de las niñas” pels millors teatres de tota la péninsula ibérica, D’Callaos presenta ara el seu nou espectacle acústic al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu en el marc del Guíxols Escena 2013 el dissabte, 25 de maig, a les 21:00h.
Una ocasió única de poder gaudir de les cançons de D’Callaos en un format íntim que desborda passió i elegància. Un repàs a les cançons dels seus discs d’estudi adaptades a un espectacle de proximitat i complicitat amb el públic que atrapa i emociona allà per on pasa.
En aquest espectacle hi participen els músics Carlos Felices al contrabaix, Daniel Felices a les guitarres acústiques i flamenques, Sergio Martín amb el seu set de percussió (cajón, djembe, tinajas, shakers….) i Maribel Martín “La Canija” amb la seva inconfusible veu esquinçada.
En el repertori d’aquest espectacle, D’Callaos ens ofereix un repàs als seus tres anteriors discs d’estudi, fent més èmfasi en l’últim treball “El borde donde termina el mar” i afegint al repertori algunes noves cançons candidates a formar part del nou disc que estan preparant.
A més completen aquest espectacle amb algunes pinzellades de ball flamenc i ens ofereix l’adaptació d’alguns temes clàssics com “Soñar contigo” o “Nostàlgias” amb un aire flamenc i grans dosis de sentiment.
El preu de les entrades anticipades al preu de 9 euros es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, al Monestir i també a la taquilla del teatre abans de l’espectacle al preu de 12 euros.

El més llegit

I després