I després

Davant les queixes dels guixolencs, Sport 3 aconsella comprovar la direcció de les antenes

Compartiu aquesta història

El nou canal Sport 3 que va començar a emetre el 18 d’octubre de 2010 en obert a través de la TDT a Catalunya, està tenint problemes de recepció a moltes poblacions i, especialment a Sant Feliu. Des de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió justifiquen que és degut a que les antenes no estan encarades correctament cap als repetidors dels quals es pot obtenir un millor senyal.

Tot i que usuaris que han contractat tècnics instal·ladors declaren que, aquests, donen la culpa a l’operador, des de TV3 es recomana que consultin un web que reprodueix el plànol de totes les poblacions on es marca per zones cap a quin repetidor s’han d’encarar les antenes per poder comptar amb el senyal més òptim.

Des de Sant Feliu, degut a l’accidentada orografia del municipi, es pot fer la cobertura a través de tres centres com son: el del Puig Gros de Sant Feliu, Masnou de Platja d’Aro i Rocacorba de Girona.

L’enllaç específic de consulta és: www.catalunyaconnecta.cat accedint a les pestanyes “cercador de cobertura” (posant municipi i adreça) i “cobertura TDT”.

El més llegit

I després