I després

Darrers dies per visitar la mostra sobre la transformació de Sant Feliu en els darrers 40 anys, al Parc Central

Fins el 29 de setembre encara es pot visitar, a l’espai ubicat al Parc Central de Sant Feliu de Guíxols, la mostra SFGX 1979-2019. La transformació de la ciutat, que descobreix als ciutadans l'evolució de Sant Feliu en els darrers 40 anys.

Compartiu aquesta història

Fins el 29 de setembre encara es pot visitar, a l’espai ubicat al Parc Central de Sant Feliu de Guíxols, la mostra SFGX 1979-2019. La transformació de la ciutat, que descobreix als ciutadans l’evolució de Sant Feliu en els darrers 40 anys. Aquesta exposició s’emmarca dins la iniciativa Viure en Democràcia.

La mostra té tres elements concrets. D’una banda hi ha els plafons que expliquen les dates clau de la transformació de la ciutat en aquests darrers 40 anys.

Les altres dues peces importants que hi ha són una projecció sobre l’evolució urbana i també uns documentals que recullen entrevistes amb diferents persones i, sobre aquestes entrevistes, van apareixent també imatges de les accions realitzades en aquests 40 anys. Els horaris de visita són de dijous a diumenge d’11 a 14 i de 17 a 19 hores.

El més llegit

I després